Ravensburger ‘Cities of The World – Rio de Janeiro’ Fleroux 1000 stukjes

Ravensburger


Deel deze pagina!

Meer over deze puzzel

Carnaval in Rio, wie wil dat niet meemaken? Duizenden mensen die dansend en zingend door de straten van Rio paraderen in de mooiste en gekste kostuums! Het centrum van de actie is natuurlijk het beroemde Cinelândia plein, bij het Theatro Municipal. Maar ook verderop , in het Sambadrome wordt carnaval gevierd. Daar presenteren zich de sambascholen met hun mooiste praalwagens. Alleen….elke school krijgt slechts 80 minuten om de productie van een heel jaar te presenteren! Dat is voor een paar scholen vèèl te kort, dus zijn ze de stad in getrokken om zich ook daar door de Carioca’s te laten bewonderen, al zijn die reusachtige wagens daar helemaal niet voor gebouwd… Ook onze vaste gasten, de Amerikaanse toeristen Bob en Nancy zijn weer van de partij. En wat tekenaar Frans le Roux hun laat meemaken zie je pas echt als je de puzzel hebt gemaakt!
Dit is een Ravensburger puzzel en de titel van deze legpuzzel is ‘Rio de Janeiro’, en deze valt binnen de Ravensburger serie ‘Cities of The World’. Dat is deze puzzel:
rsz_ravensburger_puzzel_fleroux_rio_de_janeiro_-_legpuzzel_-_1000_stukjes_


Ravensburger ‘Cities of The World – Rio de Janeiro’ Fleroux 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Bol.com 25,20 (Okt 2022) Nu kopen

Ravensburger ‘Cities of The World – Rio de Janeiro’ Fleroux 1000 stukjes - Specificaties

EAN 4005556161942
Puzzel nummer Onbekend
Soort Product Legpuzzel

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deel deze pagina!