Ravensburger ‘Cities of The World – Brussel’ Fleroux 1000 stukjes

Ravensburger


Deel deze pagina!

Meer over deze puzzel

In Brussel wordt elk jaar in juli De Ommegang gevierd. Twee dagen lang wordt bij het vallen van de avond op de beroemde Grote Markt een historisch spektakelstuk opgevoerd dat zijn weerga niet kent. Met behulp van meer dan tweeduizend figuranten wordt de intocht nagespeeld van keizer Karel V en zijn gevolg in 1549. Maar als Frans Le Roux dit gaat tekenen verloopt het wapperen met historische vlaggen natuurlijk niet zo gladjes als gewenst! Brussel is ook de hoofdstad van Europa, dus Europese vlaggen zouden toch ook een rol moeten spelen….? Maar daar is keizer Karel niet van gediend, hij verkiest liever de historische werkelijkheid. Natuurlijk zijn ook onze vaste gasten Bob en Nancy weer van de partij. Bob wil als rechtgeaarde Amerikaan ook nog een bijdrage leveren aan het vlagvertoon. Maar of hij daarin slaagt zie je als je pas als je de puzzel af hebt! Bevat 1000 stukjes.
Dit is een Ravensburger puzzel en de titel van deze legpuzzel is ‘Brussel’, en deze valt binnen de Ravensburger serie ‘Cities of The World’. Dat is deze puzzel:
rsz_1ravensburger_puzzel_fleroux_brussel_-_legpuzzel_-_1000_stukjes_


Ravensburger ‘Cities of The World – Brussel’ Fleroux 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Bol.com 13,99 (Okt 2022) Nu kopen

Ravensburger ‘Cities of The World – Brussel’ Fleroux 1000 stukjes - Specificaties

EAN 4005556198955
Puzzel nummer Onbekend
Soort Product Legpuzzel

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deel deze pagina!