Ravensburger ‘Cities of The World – Antwerpen’ Fleroux 1000 stukjes

Ravensburger


Deel deze pagina!

Meer over deze puzzel

Antwerpen. Volgens een oude legende heeft Antwerpen haar naam te danken aan de Romeinse soldaat Silvius Brabo. Hij hakte de hand af van de verschrikkelijke reus Druon Antigoon en wierp deze in de Schelde. Hand Werpen werd Antwerpen. Of je het gelooft of niet, de Antwerpenaren hebben er een standbeeld voor opgericht! Al meer dan honderd jaar staat Silvius Brabo doodstil in werphouding op de Grote Markt. Maar gelukkig heeft tekenaar Fleroux met een knipoog een einde gemaakt aan deze situatie: De hand wordt nu eindelijk in de Schelde geworpen! Er staan nog meer beroemde Antwerpenaren op de puzzel. Je kunt zien hoe de schilder Rubens te werk ging en ook zie je een paar hedendaagse Antwerpse beroemdheden. En natuurlijk zijn onze vaste gasten Bob en Nancy ook weer van de partij. Wat hun overkomt zie je als je de puzzel af hebt!
Dit is een Ravensburger puzzel en de titel van deze legpuzzel is ‘Antwerpen’, en deze valt binnen de Ravensburger serie ‘Cities of The World’. Dat is deze puzzel:
rsz_1ravensburger_puzzel_fleroux_antwerpen_-_legpuzzel_-_1000_stukjes_


Ravensburger ‘Cities of The World – Antwerpen’ Fleroux 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Bol.com 13,92 (Okt 2022) Nu kopen

Ravensburger ‘Cities of The World – Antwerpen’ Fleroux 1000 stukjes - Specificaties

EAN 4005556171446
Puzzel nummer Onbekend
Soort Product Legpuzzel

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deel deze pagina!