Puzzels door Wilma van den Bosch getekend

Wilma van den Bosch maakt per 29 Augustus 2022 onderdeel uit van de Jan van Haasteren Studio. Wilma heeft als eerste puzzels voor de Jan van Haasteren studio gemaakt een serie uit de Junior puzzels, namelijk:
– De Sneeuwpop – 20081 – 150 Stukjes
– De Zandbak – 20082 – 240 Stukjes
– De Manege – 20083 – 360 Stukjes
Naast de tekeningen die hij maakt voor de Jan van Haasteren Studio, maakt Wilma ook andere tekeningen, karikaturen en nog meer. Je vindt alle informatie over Wilma van den Bosch op haar Instagram pagina. Wilma (geboren in 1956) tekent al van jongs af aan in het Canadese Stevensville. Later werd tekenen haar beroep. Voor het weekblad Donald Duck maakte ze strips en cartoons. Ze heeft getekend voor Bobo, Tina, de Fabeltjeskrant, de Toonder Compagnie en ze bedacht ook nog haar eigen strip Prinses Aster.

Kenmerkende elementen door Wilma van den Bosch

In de puzzels van Wilma van den Bosch zie je altijd een kenmerkend elementen van haar terug, net zoals je die ziet bij puzzels getekend door Jan van Haasteren. Wilma van den Bosch laat dus de kenmerkende elementen in de puzzels terugkomen van Jan van Haasteren (inktvis, haaienvin, Sinterklaas, super slak, de oogjes etc), maar tekent daarnaast ook haar eigen specifieke kenmerkende elementen, namelijk:
– een zwarte hand met de tekst ‘De zwarte hand was hier’

Alle terugkerende elementen van Jan van Haasteren en Wilma van den Bosch

Wil je een combi overzicht van alle terugkerende elementen in zowel de puzzels van Jan van Haasteren (getekend door Jan van Haasteren) EN de puzzels van Dick Heins, bekijk dan onze lijst: Jan van Haasteren Terugkerende elementen.

Lijst met puzzels gemaakt door Wilma van den Bosch – visueel overzicht

Je kunt meteen naar alle puzzels gaan en het puzzel overzicht van Wilma van den Bosch bekijken, dat vindt je hier.