Jan van Haasteren ‘Safari’ 1000 stukjes

Jan van Haasteren


Deel deze pagina!

Jan van Haasteren Puzzel 'Safari'

Indien je op zoek bent naar de Jan van Haasteren Puzzel van 1000 stukjes die heet ‘Safari’, dan is dat deze:puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-safari-600-444
Ik heb de bovenstaande puzzel gemaakt en die heeft nummer 19001. Deze puzzel is uitgegeven in het jaar 2014 en de tekenaar is Jan van Haasteren. Dit is de doos:
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-safari-doos-444-600
Zoals je ziet is dit een 2-in-1 combidoos uitgave van JvH. De andere puzzel in deze doos is ‘De Storm‘. Deze ‘Safari’ puzzel is ook nog in andere jaren in andere varianten verschenen, namelijk:

NummerNaamAantal stukjesJaarTekenaar
17016Safari15002010Jan van Haasteren
NummerNaamAantal stukjesJaarTekenaar
17212Safari puzzle-A-round puzzelbal2402012Jan van Haasteren
NummerNaamAantal stukjesJaarTekenaar
19001Safari en Vrijdag De 13-de (2-in-1)2x10002014Jan van Haasteren
 • In 2019, met nummer 81453TT, , 1000 stukjes, dit is een Scandinavische uitgave, ook met als tekenaar Jan van Haasteren
 • Met nummer 61-336, een uitgave van ‘Beverly Enterprises’, tekenaar JvH
 • Met nummer 09291, een uitgave van ‘Funny World, Holdson’, tekenaar Jan van Haasteren, 1000 stukjes
 • Een uitgave in 2010, van 1500 stukjes, met nummer 17016, tekenaar Jan van Haasteren, uitgave Jumbo
 • Uitgave in 2010 met nummer 17017 van 3000 stukjes, tekenaar Jan van Haasteren
 • Uitgaves na 2014 van 3000 stukjes, deze uitgaves hebben net een iets andere doos, namelijk met een vrouwelijk Nijlpaard voor op de doos, deze heeft ook het nummer 17017
 • Een uitgave met nummer 2371-08, uitgegeven voor Ceaco, Cartoon Capers

Deze puzzel is ook verschenen als een Scandinavië puzzel

Deze puzzel is ook verschenen in een zogenaamde Scandinavië-variant. Wat een Scandinavische Jan van Haasteren puzzel is en welke Scandinavië puzzels er allemaal van Jan van Haasteren zijn lees je via:
Jan van Haasteren Scandinavië puzzels
– bekijk het overzicht met alle Jan van Haasteren Scandinavië puzzels


Wat kom je allemaal tegen als je deze Jan van Haasteren legpuzzel hebt gemaakt?

Het leuke aan deze Safari puzzels van Jan van Haasteren is dat je ontzettend veel dieren in de Puzzel ziet. En je ziet ook veel mensen op deze puzzel. Maar het grappige is dat het juist alle dieren op deze Safari puzzel erg veel plezier en lol hebben. Maar de mensen op deze puzzel die lijken minder plezier te hebben. De dieren die je bijvoorbeeld op deze Safari puzzel ziet zijn veel apen, een krokodil, een nijlpaard, een neushoorn, olifanten, giraffen, slangen, puma’s, Jaguar, een krab en nog veel meer Ik heb dieren; teveel om op te noemen. Je ziet hier ook de dingen die mensen normaliter op een Safari doen want ze gaan rondrijden in een Jeep en foto’s maken van de dieren. Maar in tegenstelling tot een normale Safari wordt hier bijvoorbeeld een auto weggevoerd door apen en er zitten dieren boven op een auto waardoor de Safari auto niet verder kan. Wat je nog meer ziet op deze puzzel is een dieren-ren wedstrijd en wie daar natuurlijk weer wint: dat is super slak. Er zitten heel veel grappige elementen in deze puzzel en dat maakt het echt een zoekpuzzel van Jan van Haasteren. Het is ook de enige puzzel waar Sinterklaas in een gestreept pak staat. Het pak dat gelijk is aan de strepen van de zebra waar hij op zit. EN: dit is de enige puzzel waar je twee haaienvinnen ziet.

Het leggen van deze puzzel

Ik heb deze puzzel gemaakt op een puzzelmat van 1 meter 60 breed en 90 centimeter hoog. Ik vind dat wel handig, want regelmatig moet ik de puzzel nog eens verplaatsen. Ik heb deze puzzel gekocht via Facebook, voor een tweedehands prijs, ik vind het ideaal om een puzzel van Jan van Haasteren goedkoop te kopen, te gaan leggen en dan ook weer te verkopen via Facebook Marketplace. Het leuke is dan dat je er bijvoorbeeld ook een zelf-gemaakte poster aantreft in de doos. En dat is zeker handig, want deze puzzel zit in een combidoos (2-in-1). De enige afbeelding die je hebt zijn de afbeeldingen op de doos, en die zijn erg klein. Erg welkom dus zo’n poster, zij het dat het formaat nog niet heel groot was, maar vele keren beter dan die hele kleine afbeeldingen op de doos. EN: de randen zaten al in een apart zakje, dat scheelde weer uitzoekwerk. Hier zie je hoe de puzzel in de doos zat:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-doos-poster-en-stukjes-op-puzzelmat
Vervolgens ben ik begonnen om alle stukjes uit te leggen op mijn puzzelmat:

En nogmaals de foto van de poster die men er zelf bij had gemaakt, ik denk geprint en vervolgens geplastificeerd. Dank, super fijn. Ik ga hem ook weer op deze manier doorverkopen:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-alleen-poster
Ik begin altijd met de randen te leggen en daarna stukjes op kleur bij elkaar te sorteren, en je ziet hieronder het resultaat na 2 uur puzzelen. Eerst maar alle stukjes van de safari-auto’s bij elkaar gezocht en de giraffen:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-na-2-uur
Vervolgens het resultaat na 3 uur en 45 minuten puzzelen, ook een groot stuk van de rivier gelegd, die stukjes water waren ook goed te vinden:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-na-3-uur-en-45-minuten
Ietsje verder, auto’s zo goed als af, sinterklaas en de giraffen links bovenin vrijwel af:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-na-4-en-half-uur
De bomen met al dat groen waren echt moeilijk en bewaarde ik nog even tot later, dat werd echt trial-and-error, maar de dieren-ren wedstrijd links onder wel ver af, erg leuk, maar ook lastig te leggen:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-85-pct-af
En bijna klaar. Ik moet zeggen dat ik ook echt wel moeite had met de olifanten, er zijn er meerdere en het is vrijwel niet te zien welk stukje bij welke olifant hoort:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-95-pct-af
En yes!! Het eindresultaat is er, een erg leuke puzzel om te maken, zeker omdat er veel dieren in voorkomen.
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-alleen-puzzel-af
En nog eens alles op de foto, zodat je kunt zien hoe groot de poster is in vergelijking met de puzzel en de doos:
Jan-van-haastern-safari-puzzel-1000-stukjes-puzzel-af-en-poster-en-doos


Verder nog over de legpuzzel van JvH 'Safari'

Ik dacht bij mezelf wat is dat eigenlijk ‘Op Safari gaan’? Zou Jan van Haasteren zich hierin hebben verdiept of veronderstelt hij dit als algemene kennis? Onderstaande beschrijft goed wat ‘Op Safari gaan’ betekent en waar het vandaan komt, met als bron Safari-Planner.com:

Wat is een Safari?

Waarom spreken we over een safari, het is toch gewoon een vakantie of rondreis? Het woord safari komt oorspronkelijk uit het Swahili waarin het “Lange reis” betekent. Een safari is dan ook een lange tocht onder avontuurlijke omstandigheden. Het Swahili woord safari is uiteindelijk weer afgeleid van het Arabische woord سفر (safar) wat reis betekent. Bij een safari trekt men, alleen of vergezeld van lokale bevolking, gedurende een langere periode door de bush of de jungle. In het verleden was dit vooral gericht op de jacht naar groot wild. De safari staat nu synoniem voor een rondreis door Afrikaanse landen waarbij één of meerdere natuurparken wordt bezocht. Hierbij “schieten” de toeristen het groot wild met hun foto- of filmcamera’s. De rondritten door de natuurparken worden ook wel “game drives” genoemd.

Safari accommodatie

Een onderdeel van de safari beleving is het verblijf in zogeheten safari lodges. Dit zijn accommodaties, vaak gelegen in of net aan de rand van de Afrikaanse natuurparken. Naast uit stenen gebouwde lodges kunnen ze ook bestaan uit permanente tentenkampen, ook wel bekend als tented lodges. In sommige gebieden mag er niet het hele jaar door accommodatie zijn. Daar worden mobiele tentenkampen opgebouwd.

In alle gevallen geven de safari accommodaties een mooie sfeer en kan je er genieten van de Afrikaanse bush. Na een lange dag game drives kom je er tot rust en kan je onder het genot van een hapje en drankje genieten van de Afrikaanse zonsondergang.

Reisbegeleiding op een Safari

Veel safari’s worden begeleid door lokale gidsen of park rangers. In Oost-Afrika is het ongebruikelijk dat men zelf in de natuurparken rijdt zonder begeleiding. Dit omdat de afstanden onoverzichtelijk zijn, er geen bewegwijzering is en de conditie van de wegen erg slecht zijn. Ook vanuit het oogpunt van veiligheid (voor wilde dieren) is het een goed idee om een ranger bij je te hebben. Daarbij komt dat ze over het algemeen erg goed zijn in het spotten van wilde dieren.

In zuidelijk Afrika is de infrastructuur beter en is het vaak wel mogelijk om een selfdrive safari te doen.

Algemene review over de Safari puzzel

Ik heb een algemene review gemaakt over deze legpuzzel, waarin je een aantal leuke elementen van deze puzzel ziet:


Jan van Haasteren 'Safari' 1000 stukjes - Terugkerende elementen

Het leuke aan deze puzzel is, is dat er na het puzzelen nog een soort zoek-puzzel is. Je gaat op zoek naar de vaste terugkerende elementen van Jan van Haasteren. Kun je ze allemaal vinden, of zijn ze er gewoon niet?? De krab, het gebit, de haaienvin, de Tax Official, de pijlen, de handjes, de ogen, etc etc. Ze zijn er heel veel in deze puzzel, en ik heb er onderstaand filmpjes en foto’s van gemaakt. Probeer ze zelf ook alvast te zoeken, voordat je ze hieronder bekijkt.


Deze puzzel is eens gemaakt tijdens het NK Puzzelen

Leuk om te weten, deze puzzel is gebruikt tijdens het NK Puzzelen. Tijdens de voorronde in Reek op 26-10-2019, en een team bestaat dan uit 4 personen. Met 4 personen hebben ze deze puzzel gelegd in een tijd van 01:13:04. Dus mocht jij denken mee te kunnen doen aan het NK? Vermenigvuldig dan deze tijd x4 en dan heb je een indicatie of je een snelle puzzelaar bent. By the way: het NK puzzelen is vooral heel gezellig en leuk om aan mee te doen!


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 1: De 3 gaten

De 3 gaten komen niet altijd terug in een JvH puzzel en zijn niet altijd even makkelijk te vinden, maar deze keer zijn ze er wel:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-3-gaten


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 2: De Bril

De Bril is wel een vrij zeker terugkerend element, echter vaak heel lastig te vinden. Deze keer heb ik zelfs twee brillen kunnen vinden, waarbij de bril op de tweede foto niet een ‘echte’ bril is, want die valt af van het hoofd van een persoon, maar toch, toch maar getoond:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-bril-1

Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-bril-2


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 3: Het Gebit

Het Gebit was deze keer echt heel moeilijk, omdat je deze namelijk vrijwel altijd terug ziet bij de tandpasta met het glas erbij (die vind je bovenin de boom, vlakbij het water), echter dat was in deze puzzel niet zo. Dus ik dacht dat het gebit er niet zou zijn, tot ik hem plots vond, moeilijk te zien, maar je ziet het Gebit liggen links voor de blauwe auto, op de grond:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-gebit


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 4: De Haaienvin

Aaahh, wat gebeurt hier nou, er zijn 2 haaienvinnen!! Noch nooit eerder gezien, altijd steevast 1 haaienvin. Maar je ziet ze beide:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-haaienvin-1

Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-haaienvin-2


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 5: De Handjes

De handjes zie je vrijwel altijd en op de meest rare plekken, nu ook weer, ik heb ze niet allemaal opgezocht, maar kijk even of je ze zelf wel allemaal kunt vinden in deze puzzel:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-handjes


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 6: De Indiaan

De Indiaan is er ook weer en kijkt met verbazing naar de krokodil, lastig te vinden:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-indiaan


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 7: Gele Jane Stickers

De gele stickertjes met Jane erop, vind ik altijd een hele uitdaging, om die allemaal te gaan opzoeken. Deze keer vond ik er maar liefst 14 en zoals je in de video ziet heb ik er nummertje bij moeten leggen, zodat ik er niet 1 zou vergeten:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-jane-stickers


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 8: De Krab

De Krab doet zeker vaak mee, en hij doet hier aan de hardloop wedstrijd mee, die hij helaas niet gaat winnen:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-krab


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 9: De Oogjes

Oogjes zijn er vaak meerdere, ik heb ze niet allemaal opgezocht, kijk eventueel of je ze allemaal zelf kunt vinden. Zitten soms erg goed verstopt trouwens:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-oogjes


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 10: De Pijl

De Pijl vind ik zelf een leuk element, en toch nog wel eens lastig te vinden, deze keer ook, maar hij is er:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-pijl


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 11: De Pleisters

Ja! De Pleisters, vind ik net zo’n uitdaging als de gele Jane stickertjes, en ik heb er 7 gevonden, ga er vanuit dat ze dat allemaal zijn, ook hier heb ik ze weer moeten nummeren in de video, anders wist ik niet meer waar ze zouden zijn:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-pleisters


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 12: Poes of Kat

Poes of Kat is altijd superleuk, omdat die zijn eigen belevenis heeft in de puzzels, vaak probeert hij of een muis of een vogel te pakken. En ja hoor, zie je het kleine muisje in zijn buurt?:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-poes-of-kat


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 13: De Sigaar

De Sigaar, altijd lastig en ook in deze puzzel 2 sigaren, net als 2 haaienvinnen, helemaal leuk:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-sigaar-1


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 14: Superslak

Superlak doet mee aan de hardloop wedstrijd van de dieren, en ja hoor, wie gaat die winnen?? Superslak! Bekijk mijn video om een beter beeld te krijgen van deze spannende wedstrijd:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-superslak


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 15: De Zaag

De Zaag was lastig te vinden maar hij is er wel, en zaagt in dit geval de grond onder een poot van de giraf weg:
Jan-van-Haasteren-safari-puzzel-1000-stukjes-terugkerend-element-zaag


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 16: Jane!!

Jane is eigenlijk geen vast terugkerend element, maar ze komt zelden voor, tot op heden is ze gesignaleerd in slechts 13 puzzels van JvH. Wil je weten in welke puzzels Jane allemaal voorkomt? Bekijk dan onze pagina over ‘Jane’ en de terugkerende elementen Jan van Haasteren. Daar lees je alles over de mysterieuze Jane.:
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-safari-terugkerend-element-jane


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 17: De Periscoop

De Periscoop zie je zelden waar hij behoort, namelijk op een onderzeeër! In de puzzel ‘Safari’ klopt het dus allemaal:


Jan van Haasteren puzzel ‘Safari’ - terugkerend element 18: Sinterklaas

Sinterklaas is eigenlijk nooit in een ander kostuum dan is zijn rode gewaad, maar deze keer heeft zijn mantel de strepen van de zebra’s overgenomen, heel grappig. Valt hij wat minder op, maar hij ziet er niet zo fit of blij uit:


Hoe groot is de puzzel Jan van Haasteren 'Safari' 1000 stukjes?

Ook deze puzzel heeft afmetingen van 68 (breedte) bij 49 (hoogte). Ik heb de puzzel gemaakt op een puzzelmat van 1 meter 60 breed en 90 centimeter hoog.


Hoe lang doe je er over om deze puzzel van 1000 stukjes te maken?

Ik heb de puzzel Safari in alle rust gemaakt en heb er ook meerdere dagen over gedaan. Mooi op een puzzelmat gemaakt op de grond in de woonkamer. Ik neem wel de tijd op, maar ook weer niet heel precies, blijft toch een hobby dat puzzelen! Maar om een idee te geven hoe lang ik over deze JvH puzzel heb gedaan van 1000 stukjes:

 • Uitleggen van de stukjes: 20 minuten
 • Leggen van de randen = 40 minuten
 • Leggen van de rest van de stukjes = 7 uur en 45 minuten
 • Waardoor ik in totaal over deze puzzel heb gedaan = 8 uur en 45 minuten. Dat is naar mijn idee ietsje langer dan dat ik gemiddeld over een JvH legpuzzel doe, namelijk circa 8 uur

Deze puzzel staat in 1 of meerdere zoekboeken

Deze puzzel staat in 1 of meerdere zoekboeken van Jan van Haasteren. Dit zijn niet alleen leuke zoekboeken om terugkerende elementen in te zoeken, je kunt de afbeelding van deze puzzel ook ideaal gebruiken als ‘extra’ grote poster tijdens het puzzelen! Bekijk het overzicht met onze ‘Jan van Haasteren zoekboeken


Over Jumbo puzzels

Jumbo_Logo
Jumbo (niet te verwarren met onze supermarkt Jumbo!) maakt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo heeft bijvoorbeeld de hele bekende spelletjes gemaakt als “Mens erger je niet” en “Stratego” en “PimPamPet”. Spelletjes die al generaties meegaan en nog altijd erg veel worden gespeeld door zowel jong als oud. Jumbo houdt zich al ongeveer sinds 1900 bezig met het maken en ontwikkelen van speelgoed. In de begin jaren van het bedrijf werd er alleen speelgoed geimporteerd uit andere andere landen naar Nederland. Echter sinds 1930 ongeveer werd besloten om ook eigen speelgoed te gaan maken, destijds met het fabriceren van houten speelgoed, wat destijds heel populair was. Vrijwel al het speelgoed werd in die jaren van hout gemaakt. Belangrijk speerpunt was dat het gemaakte speelgoed van Jumbo van erg goede kwaliteit moest zijn; het moest zo sterk zijn als een Olifant. Er moest een olifant op kunnen staan! De rode olifant is al jaren het kenmerk van de spellen en puzzels van Jumbo. De naam Jumbo en de rode olifant vormen vanaf circa 1935 samen het logo. De olifant van Jumbo is getekend door de heer Möhr. Hij werkte bij een reclamebureau en tekende met enige regelmaat voor het bedrijf Hausemann & Hötte. De heer Möhr kreeg op een gegeven moment de opdracht om een mooi, nieuw olifantlogo voor het speelgoed van Hausemann & Hötte te ontwerpen. Het logo is sindsdien steeds een beetje veranderd. Zo is bijvoorbeeld het oogje in de loop van de jaren steeds groter geworden en iets meer naar beneden gezakt, met als resultaat een vriendelijker olifantje.

Het olifantje werd vroeger niet alleen toegepast in de kleur rood, maar in allerlei kleuren zoals blauw, geel, zwart, wit en groen. Al die kleuren stonden gezellig en speels. De ene keer stond er bijvoorbeeld een gele olifant op de doos en de andere keer een rode. Er werd meestal gekeken welke kleur het beste bij de kleur van de doos paste. Pas aan het eind van de 60’er jaren is er definitief voor de rode olifant gekozen. Rood is namelijk een kleur die opvalt en de aandacht trekt.

Vanaf 1945 is Jumbo zich ook gaan richten op spelletjes gemaakt van karton. Jumbo staat dus al jaren garant voor een ijzersterke kwaliteit! Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie, met het hoofdkantoor in Zaandam. Er werken ongeveer 130 medewerkers voor Jumbo. Met een omzet van €75 miljoen is Jumbo een middelgrote Europese speler in speelgoed. Jumbo heeft Verkoop kantoren in Nederland, Belgie, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ze exporteren naar meer dan 25 landen over de gehele wereld.

In 1980 start Jumbo met de productie van Jan van Haasteren Puzzels.


Jan van Haasteren ‘Safari’ 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Bol.com Onbekend (Okt. 2020) Nu kopen
Jvh-puzzels.nl 21,50 (Okt. 2020) Nu kopen
Goedkopelegpuzzels.nl 22,95 (Okt. 2020) Nu kopen
Puzzeldiscounter.nl 26,13 (Okt. 2020) Nu kopen
Blokker.nl 15,00 (Okt. 2020) Nu kopen
Internet-bikes.com 21,95 (Okt. 2020) Nu kopen
Internet-toys.com 21,95 (Okt. 2020) Nu kopen
Bookspot.nl 23,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Legpuzzels.nl 21,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Suprabazar.be 19,98 (Okt. 2020) Nu kopen
Kalenderwinkel.nl 22,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Giga-bikes.nl 21,95 (Okt. 2020) Nu kopen
Planethappy.nl 22,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Spellenrijk.nl 22,95 (Okt. 2020) Nu kopen
Puzzlestore.nl 21,95 (Okt. 2020) Nu kopen
Depuzzelgigant.nl Onbekend (Okt. 2020) Nu kopen
Wateenspeelgoed.nl Onbekend (Okt. 2020) Nu kopen
Alternate.nl 19,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Degrotespeelgoedwinkel.nl 16,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Marjems.nl 22,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Hobbysale.nl 22,95 (Okt. 2020) Nu kopen
Mijnspeeleiland.nl 22,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Popshopcorry.nl 22,00 (Okt. 2020) Nu kopen
Toychamp.nl 22,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Amazon.nl 22,59 (Okt. 2020) Nu kopen
Spelhuis.be 22,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Speldorado.com 21,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Puzzelaanbod.nl 16,49 (Okt. 2020) Nu kopen
Zeistspeelgoed.nl 21,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Babywinkelukkieshop.nl 24,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Toyhouse.nl 21,99 (Okt. 2020) Nu kopen
Boltoys.nl 14,98 (Okt. 2020) Nu kopen
Moenen-en-mariken.nl 21,95 (Okt. 2020) Nu kopen

Jan van Haasteren ‘Safari’ 1000 stukjes - Specificaties

EAN 8710126190012
Puzzel nummer 19001
Soort Product Puzzel
Puzzel thema Cartoon
Aantal stukjes 1000
Keurmerk CE
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Type puzzel Legpuzzel
Merk Jumbo
Kleur Divers
Materiaal Karton
Leeftijd Vanaf 10 jaar

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Gerben van Wijngaarden op Puzzel 1000 stukjes
Errug leuk!

Ik heb de bovenstaande review geschreven en heb de puzzel Safari gemaakt in oktober 2020. Het was een erg leuke puzzel om te maken, ook een lastige, met mooie puzzel-uitdagingen. Een dieren puzzel vind ik zelf ook heel leuk om te maken. En: zoals vanouds is er heel veel te zien op deze puzzel. Je blijft maar kijken, met allerlei leuke Jan van Haasteren zoek-elementen. Zeker een 5-sterren score!

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deel deze pagina!