Jan van Haasteren puzzel Uitverkoop

Vooraf, ik ga er vanuit dat je een overzicht wilt zien van de aanbiedingen van de Jan van Haasteren puzzels.
Echter, er is ook een puzzel van Jan van Haasteren, die heeft de naam ‘Uitverkoop’ (Shop till you drop) – nummer 00640.
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-uitverkoop-shop-till-you-drop-600-444
Mocht je die willen kopen, bekijk dan deze pagina.
Ik heb hieronder een overzicht gemaakt van de mogelijke aanbiedingen of uitverkoop van de JvH puzzels die ik ken. Mocht iemand nog andere aanbiedingen of uitverkoop weten, mail dan even, dan plaats ik die erbij in dit overzicht. Dit zijn de aanbiedingen die ik de afgelopen tijd heb kunnen vinden:

Uitverkoop van JvH puzzels via Toychamp.nl

toychamp jvh aanbiedingen
Toychamp.nl heeft elk jaar een aanbieding van 2+1 gratis, op de puzzels van Jan van Haasteren en Wasgij. Meestal is dit in de maand december. In 2020 was dit bijvoorbeeld in de periode van: 12 december 2020 tot en met 31 december 2020.
Meer weten? De actie-pagina van Toychamp.nl

Jan van Haasteren puzzel Outlet

Jan van haasteren outlet
Er is een website waar je relatief goedkoop JvH puzzels kunt kopen en online bestellen, namelijk via Outlet-shopping.nl. Echter hun aanbod van Jan van Haasteren puzzels is erg beperkt, bij het maken van dit artikel (december 2020), waren er 3 JvH legpuzzels in het aanbod. Deze 3 puzzels varieerden in prijs van 9,99 euro tot en met 13,99 euro. Ik weet uit ervaring inmiddels dat dit zeker niet altijd de goedkoopste prijs is. Ik heb op de ‘alle Jan van Haasteren puzzels‘ pagina per puzzel een overzicht gemaakt van de aanbieders met hun prijzen erbij, dan heb je een volledig vergelijkingsoverzicht.
Meer weten? De JvH puzzels bij Outlet-shopping.nl

Jan van Haasteren aanbieding Kruidvat

ook Kruidvat heeft regelmatig aanbiedingen van Jan van Haasteren puzzels. Echter houd hiervoor wel zelf de website van Kruidvat in de gaten of haal regelmatig hun folder op. Hier kun je wel profiteren van mooie voordeel aanbiedingen. Ter voorbeeld een aanbieding die ze in het verleden wel eens hadden:
jan-van-haasteren-aanbieding-kruidvat
Hier was een puzzel van 500 stukjes in de aanbieding voor 5,99, terwijl die normaliter 10,00 euro zijn! Voor bijna de helft van de prijs! Dat is zeker de moeite waard!
Meer weten? Bekijk sowieso hun website voor de aanbiedingen

Jan van Haasteren aanbieding Blokker

Bij Blokker zijn er regelmatig aanbiedingen voor Jan van Haasteren puzzels. Houd vooral de website en hun folders in de gaten. Een voorbeeld van een actie – die alleen via hun winkels ging – was dat je de JvH puzzel ‘Boerderij bezoek’ kon kopen in 1 van hun winkels en dat je dan kans maakt op het gouden puzzelstukje in die doos. Als je dit gouden puzzel stukje in die puzzeldoos vond, was je de gelukkige winnaar en mocht je een jaar lang rijden in de ‘Jan van Haasteren Fiat 500’. Deze actie was ergens eind 2020:

Nog twee voorbeelden van acties, gehouden in 2020, zoals je ziet doet Blokker dit heel regelmatig – ik heb maar een paar voorbeelden hier getoond. De eerste actie is een tweede Jan van Haasteren puzzel voor de helft van de prijs. De afbeelding daarnaast toont de forse korting op de JvH puzzel ‘Koningsdag, van € 15,99 voor € 9,99 (dat is zo’n 35% korting!):

En nog een voorbeeld in December 2020. 30% korting op alle Jan van Haasteren puzzels, bekijk hun aanbod in de folder en in de winkel:

Meer weten? Bekijk de Blokker Jan van Haasteren pagina waarop ook alle acties met kortingen en aanbiedingen worden vermeld

Jan van Haasteren aanbiedingen via Trekpleister

Trekpleister heeft ook regelmatig aanbiedingen voor de JvH puzzels, volg continu wat er in hun folders met aanbiedingen staat. Ter voorbeeld een actie met circa 50% korting op een Jan van Haasteren puzzel van 1500 stukjes! Zie:
aanbieding_trekpleister
Meer weten? Bekijk in ieder geval hun website met alle acties en kortingen

Jan van Haasteren aanbieding Hoogvliet

Ook Hoogvliet, die supermarkt heeft soms aanbiedingen, houd hiervoor hun folders goed in de gaten.
hoogvliet-aanbieding-jan-van-haasteren-puzzels

Jan van Haasteren aanbieding Deen

De supermarkt Deen kan ook nog wel eens aanbiedingen hebben, deze aanbieding was van Februari 2021. Vier soorten puzzels van 500 stukjes werden aangeboden voor 7,50 euro per stuk. Normaliter zijn die ongeveer 10,50 per stuk. Al snel een korting van ongeveer 30%! Dat is best fors. En er werden twee soorten puzzels van 1000 stukjes aangeboden voor 10,00 euro per stuk, terwijl die normaliter ongeveer 16-17 euro kosten. Dus al snel 35% korting! Deze worden niet aangeboden via de website, maar moet je echt naar de winkel en kijken in hun folder. Je kunt natuurlijk wel de folder inkijken via hun website 🙂 . Dat vind je op de pagina ‘Deen folders‘.
jan-van-haasteren-puzzel-uitverkoop-deen

Jan van Haasteren tweedehands puzzels kopen

Dit is niet een echte ‘uitverkoop’, omdat het niet nieuwe puzzels zijn, maar tweedehandse puzzels die je koopt. Echter uit eigen ervaring krijg je prima nette puzzels die vaak nog maar 1 of 2 keer zijn gelegd. Natuurlijk lees ik ook wel de mindere ervaringen, dat er stukjes missen of een doos beschadigd is. Dat risico is er als je via een tweedehands marktplaats koopt. Maar vraag bij de verkoper altijd: ‘is de puzzel compleet’ en ‘zijn er verder geen beschadigingen aan de puzzel of de doos’?.
Ik heb een lijst met websites waar je heel goed Jan van Haasteren puzzels tweedehands kunt kopen, die lijst zie je hieronder. Welke korting heb je dan of welke prijzen gelden er? Stel we gaan uit van de puzzel van 1000 stukjes ‘Grand Prix’ (of ‘Formule 1), op mijn eigen pagina zie je alle prijzen voor deze puzzel. Je ziet dat de prijzen voor deze nieuwe puzzel variëren van 15,95 tot 22,95 euro. Tweedehands kun je deze voor 10-12 euro kopen. Meestal is 10 euro een nette prijs. Het is ook maar net hoe graag je de puzzel wilt hebben. Maar dan heb je dus toch al snel 50% korting op de nieuw prijs! Een andere optie is natuurlijk het ruilen van jouw Jan van Haasteren puzzel voor een andere Jan van Haasteren puzzel, dan ben echter verzendkosten kwijt. Dat is een van de voordeligste opties!

Wat zijn de verzendkosten als je tweedehands een Jan van Haasteren puzzel wilt kopen of versturen?

Ik heb een overzicht gemaakt van de diverse verzendkosten, omdat ik dat namelijk zelf ook vaak doe. Weet dat de onderstaande verzendkosten zijn voor pakketjes van 0 tot en met 10 kilo. En: 1 Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes weegt 800 gram. Het is dus zeker voordeliger om meerdere puzzels tegelijk met elkaar te ruilen, dan bespaar je zeker op de verzendkosten! Het overzicht (per Januari 2021):
1. Verzenden via DPD: naar huisadres € 5,60, naar Afhaalpunt € 4,25 (Meer info)
2. Verzenden via DHL: naar huisadres € 5,75, naar Afhaalpunt € 4,50 (Meer info)
3. Verzenden via Post-NL: naar huisadres € 6,75, naar Afhaalpunt € 6,25 (Meer info)

Websites waar je voordelig kunt kopen of ruilen

De websites die ik ken waar je heel goed tweedehands Jan van Haasteren puzzels kunt kopen of ruilen:

Koop een 2-in-1 of een 2×1000 stukjes combidoos en bespaar zo’n 40%

jan-van-haasteren-2-x-1000-nieuwjaarsfeestje-en-de-fabriek-van-de-kerstman-19024-600-444
Wat natuurlijk ook relatief voordelig is, is het kopen van een 2-in-1 combidoos. Dan koop je twee Jan van Haasteren puzzels in 1 doos. Is dat voordeliger? Ja zeker! Want: een gemiddelde Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes kost (Februari 2021) € 16,50. Dan heb je vaak ook nog eens 4 a 5 euro verzendkosten. In totaal ben je dan voor 1 puzzel ongeveer € 21,50 kwijt. Koop je er echter 2 in 1 doos, die combidozen kosten ongeveer (Februari 2021) € 21,50. Komen dan nog 4 a 5 euro verzendkosten overheen en dan ben je in totaal € 26,50 euro kwijt. Dus:
– Koop je 2x een losse doos van 1000 stukjes: € 43,00
– Koop je een combidoos van 2×1000 stukjes: € 26,50
Zoals je ziet, scheelt dat fors in de prijs! Je hebt dan eigenlijk een korting van zo’n 40%!
Wil je een overzicht van alle 2-in-1 puzzels? Bekijk: Jan van Haasteren 2-in-1 puzzels.

Koop een 3-in-1 of een 3×1000 stukjes combidoos en bespaar zo’n 40%

jan-van-haasteren-3-in-1-combidoos-81120-600-444
Hetzelfde verhaal als hierboven voor een 2-in-1 combidoos gaat op voor een 3-in-1 combidoos. Hier kun je de volgende rekensom maken (Op basis van prijzen Februari 2021):
– Koop je 3x een losse doos van 1000 stukjes: € 64,50
– Koop je een combidoos van 3×1000 stukjes: € 39,00
Zoals je ziet, scheelt dat fors in de prijs! Je hebt dan eigenlijk een korting van zo’n 40%!
Wil je een overzicht van alle 3-in-1 puzzels? Bekijk: Jan van Haasteren 2-in-1 puzzels.