Puzzels door Mars Gremmen getekend

Mars Gremmen maakt onderdeel uit van de Jan van Haasteren Studio sinds 13 Juni 2022. Toen werd hij als nieuwe tekenaar bekendgemaakt. Zijn eerste puzzel voor Jumbo of via de Jan van Haasteren Studio is ‘Bij de Kapper‘ – deze verscheen op 2 juli 2022. Naast de tekeningen die hij maakt voor de Jan van Haasteren Studio, houdt Mars erg van vogels spotten. Heden (Juni 2022) is hij woonachtig in Nijmegen – evenals zijn collega in de Jan van Haasteren Studio ‘Rob Derks‘. Hij is stripschrijver en ook strip tekenaar (Sjors & Sjimmie en EPPO). Tevens tekende hij nog karikaturen. Voor de strip ‘De ontdekkers’ won hij de Stripschappenning 2016 voor het beste jeugdalbum. Je vindt alle informatie over Mars Gremmen op zijn website.
Tevens houdt Mars een Natuurblog bij, hij houdt erg van vogels spotten en rond fietsen in en rondom Nijmegen. Eventueel kun je hem volgen op Instagram.

Kenmerkende elementen door Mars Gremmen

In de puzzels van Mars Gremmen zie je altijd een aantal kenmerkende elementen terug, net zoals je die ziet bij puzzels getekend door Jan van Haasteren. Mars Gremmen laat dus de kenmerkende elementen in de puzzels terugkomen van Jan van Haasteren (inktvis, haaienvin, Sinterklaas, super slak, de oogjes etc), maar tekent daarnaast ook zijn eigen kenmerkende elementen in de door hem getekende puzzels.

Wat zijn de kenmerkende elementen van Mars Gremmen?

De kenmerkende elementen van Mars Gremmen in zijn puzzels zijn een klein rood JUMBO Olifantje en een IJsvogeltje. Echter, mocht je hierover meer weten, mail mij dan, dan plaats ik kenmerkende elementen van Mars Gremmen in deze lijst erbij.

Alle terugkerende elementen van Jan van Haasteren en Mars Gremmen

Wil je een combi overzicht van alle terugkerende elementen in zowel de puzzels van Jan van Haasteren (getekend door Jan van Haasteren) EN de puzzels van Mars Gremmen, bekijk dan onze lijst: Jan van Haasteren Terugkerende elementen.

Lijst met puzzels gemaakt door Mars Gremmen – visueel overzicht

Je kunt meteen naar alle puzzels gaan en het puzzel overzicht van Mars Gremmen bekijken, dat vindt je hier.