Puzzels door Marco Eisinga getekend

Marco Eisinga maakt onderdeel uit van de Jan van Haasteren Studio. Hij heeft een aantal puzzels getekend voor de Jan van Haasteren Studio. Naast de tekeningen die hij maakt voor de Jan van Haasteren Studio, maakt Marco ook andere tekeningen, story boards, logo’s en nog veel meer. Je vindt alle informatie over Marco Eisinga op zijn website.

Kenmerkende elementen door Marco Eisinga

In de puzzels van Marco Eisinga zie je altijd een aantal kenmerkende elementen terug, net zoals je die ziet bij puzzels getekend door Jan van Haasteren. Marco Eisinga laat dus de kenmerkende elementen in de puzzels terugkomen van Jan van Haasteren (inktvis, haaienvin, Sinterklaas, super slak, de oogjes etc), maar tekent daarnaast ook zijn eigen kenmerkende elementen in de door hem getekende puzzels. Echter: tot op heden heb ik geen info over de specifieke terugkerende elementen van Marco Eisinga in de puzzels.
Weet jij het? Mail me dan!

Wat zijn de kenmerkende elementen van Marco Eisinga?

De kenmerkende elementen van Marco Eisinga in zijn puzzels zijn mij onbekend. Echter, mocht je hierover meer weten, mail mij dan, dan plaats ik kenmerkende elementen van Marco Eisinga in deze lijst erbij.

Alle terugkerende elementen van Jan van Haasteren en Marco Eisinga

Wil je een combi overzicht van alle terugkerende elementen in zowel de puzzels van Jan van Haasteren (getekend door Jan van Haasteren) EN de puzzels van Marco Eisinga, bekijk dan onze lijst: Jan van Haasteren Terugkerende elementen.

Lijst met puzzels gemaakt door Marco Eisinga