Jan van Haasteren ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ 1000 stukjes

Jan van Haasteren


Deel deze pagina!

Jan van Haasteren Puzzel 'Hoera, Nijntje 65 jaar'

Indien je op zoek bent naar de Jan van Haasteren Puzzel van 1000 stukjes die heet ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ oftwel ‘Hooray, Miffy 65 years’, dan is dat deze:
Puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-puzzel-af-alleen-puzzel
Ik heb de bovenstaande puzzel gemaakt en die heeft nummer 20024. Deze puzzel is uitgegeven in het jaar 2020 in maart en de tekenaar is Jan van Haasteren. Dit is de doos:
Puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-alleen-doos

Echter er is nog een vrijwel soortgelijke puzzel verschenen; daar staan GEEN Nijntjes op de ballonnen. Deze puzzel heet ‘Het Ballon festival‘, en heeft als nummer 19052, dat is deze (zoek de verschillen!):
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-600-444


Deze puzzel valt in de Categorie 'Jubileum' puzzels

Deze puzzel valt in de Categorie ‘Jubileum puzzels’ van Jan van Haasteren. Deze puzzels zijn allemaal uitgekomen ter ere van het bestaan van een organisatie of samenwerking voor een x-aantal jaar. Wil je precies weten welke jubileum puzzels er allemaal zijn?
Bekijk alle jubileum puzzels in 1 overzicht
Bekijk een beschrijving van alle jubileum puzzels in 1 overzicht


Nijntje, Nijntje, die kennen we allemaal toch? Al 65 jaar!

Dick Bruna is de in Nederland heel bekende tekenaar van Nijntje. In 1955 tekende Dick Bruna voor het eerst een Nijntje, en dus bestaat in 2020 Nijntje 65 jaar. En dat wordt uitbundig gevierd. Nijntje komt niet alleen voor in boeken, maar ook in puzzels.

Hoe is Nijntje ontstaan?

De onderstaande tekst is overgenomen van de website Nijntje.nl. Om maar zo goed en echt mogelijk de geschiedenis van Nijntje weer te geven:
“In 1955 wordt nijntje ‘geboren’. Tijdens een vakantie in Egmond aan Zee, vertelt Dick Bruna elke avond voor het slapengaan aan zijn oudste zoon Sierk een verhaaltje over een wit konijn dat in de tuin van het vakantiehuisje rondloopt. Dat konijn wordt de inspiratie voor nijntje. Als vader Dick wat zit te tekenen verschijnt nijntje op papier. Omdat hij het leuker vindt om een jurkje te tekenen dan een broekje, maakt hij van nijntje een meisje. In de eerste jaren lijkt nijn op een stoffen speelgoeddier, met wat lompe oren. Vanaf 1963, als de boekjes voortaan in vierkant formaat verschijnen, lijkt ze op de nijn zoals wij haar nu nog kennen. Ze kijkt met haar zwarte oogjes de lezer eigenwijs aan, heeft twee strakke, puntige oren en lekkere bolle wangen. Vanaf het boek ‘nijntjes droom’ (1979) worden haar oren en gezicht wat ronder en komen meer in balans. Behalve dat haar lijf ook wat ronder en molliger wordt, zoals bijvoorbeeld in ‘nijntje in de tent’ (1995) verandert er deze jaren niet veel. Pas in 2001 wordt de verhouding tussen haar hoofd en lijf iets anders in ‘het spook nijntje’ en ziet ze er wat meer uit als peuter. Sinds de komst van een baby in ‘kleine pluis’ (2003) is nijn als grote zus een echt kleuterkonijn”

Hoe populair is Nijntje?

De onderstaande tekst is overgenomen van de website Nijntje.nl:
“Nijntje is wereldwijd het meest bekend en het meest populair van de figuren uit de boeken van Dick Bruna. Hij heeft over haar ook de meeste boeken gemaakt (meer dan 30). Ze spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een warm en prettig gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in nijntje en in haar avonturen. Ze is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuwe ervaringen”

Hoe komt Nijntje aan de naam Nijntje?

De onderstaande tekst is overgenomen van de website Nijntje.nl:
“De naam ‘nijntje’ is afgeleid van konijntje. Voor iedereen die Nederlands spreekt, is dat een heel logische naam, maar in het buitenland is dat anders. Omdat het woord ‘konijn’ in alle talen anders is en ‘nijntje’ bovendien heel moeilijk is om uit te spreken in veel andere landen, heeft onze nijn in het buitenland een andere naam gekregen. Eentje die geen speciale betekenis heeft, maar wel makkelijk uit te spreken is in alle talen: miffy. Vroeger had nijntje in elk land een andere naam (‘le petit lapin’ in Frankrijk en ‘kleintjie’ in Zuid-Afrika bijvoorbeeld) maar sinds 1996 heet ze overal buiten Nederland ‘miffy’.”


Nijntje en de Luchtballonnen

Luchtballonnen kennen we allemaal wel. Maar hoe en wanneer zijn de eerste luchtballonnen de lucht in gegaan? Een kort stukjes geschiedenis over de luchtballon.

De eerste luchtballon in Nederland

De eerste luchtballon – een papieren – werd de lucht in gelaten op 19 maart 1784. Er werd toen een zelfgemaakte papieren heteluchtballon met daaraan een vogel in een kooi opgelaten om 15 kilometer verderop weer te landen.

Een volgende geslaagde ballonvaart vond plaats op 25 maart 1784. Echter, beide eerste twee ballonvaarten waren onbemand. De eerste bemande ballonvaart vond plaats op 12 juli 1785. Bij de landing werd de ballon echter door woedende boeren kapot geprikt.

Hoe ‘werkt’ zo’n ballonvaart?

Een ballon drijft met de wind mee, en het is aan boord dan ook windstil. De passagiers kunnen in de mand de krant lezen of de kaart uitvouwen zonder last te hebben van de wind. Bij een eenvoudige ballonvaart met een heteluchtballon, waarbij geen spectaculaire hoogtes worden bereikt, is het nauwelijks nodig warme kleren aan te trekken. Omdat de landing onvoorspelbaar is, de mand zal door de wind vaak omvallen waarbij de passagiers in de modder zouden kunnen belanden, is het niet aan te bevelen in zondagse kleding te varen. Bron: wikipedia.

De eerste beelden van een ballonvaart

De eerste beelden van een ballonvaart uit het Polygoonjournaal van 1926. Geluidloze beelden van de Gordon Bennett-ballonvaartwedstrijd om de Gordon Bennett Trofee.

Bron van deze video: https://www.openbeelden.nl/media/618233


Wat kom je allemaal tegen als je deze Jan van Haasteren legpuzzel hebt gemaakt?

Wat je ziet is een Ballonfestival die is getekend door Jan van Haasteren, aangezien Nijntje 65 jaar bestaat.

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-stukjes-gelegd-en-doos-erbij

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-nijntje-randen-gelegd-en-doos-erbij

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-na-2-uur

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-60pct-af

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-70-pct-af

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-puzzel-af-90-pct

Puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-puzzel-af-alleen-puzzel


Verder nog over de Jan van Haasteren 'Hoera, Nijntje 65 jaar' puzzel 1000 stukjes

Deze Nijntje puzzel is echt een hele vrolijke, met veel Nijntjes erop en veel vrolijke kleuren. Je wordt wel blij van deze puzzel, zeker in combinatie met Jan van Haasteren en de zoek-puzzel met al die vaste terugkerende elementen van JvH die je na het puzzelen nog gaat zoeken. Je koopt eigenlijk een puzzel EN een zoekboek ineen. Het is echt een groot terrein waarop een Balonnen Festival plaatsvindt. Je ziet veel ‘gewone’ ballonnen, maar vooral heel veel luchtballonnen. Luchtbalonnen met Nijntje erop, en je ziet heeel veel en vaak Nijntjes. Nijntjes op de luchtballonnen, Nijntjes op de T-shirts van mensen, Nijntjes-afbeeldingen op tribunes, Nijntjes op de caravans, Nijntje in het vliegtuig. Het is inderdaad 1 groot feest! De feestelijkheid spat er vanaf op deze puzzel.

Je ziet heel veel luchtballonnen in de lucht, maar ook heel veel luchtballon-manden op de grond (10 stuks). Je ziet nog een paar originele tekeningen van Dick Bruna, zoals je die ook in Nijntjes boeken ziet, bijvoorbeeld het vliegtuigje.

Wat opvalt op de ballon is de registratie op de Nijntje ballon (dat is namelijk de correcte zoals hij geregistreerd in Nederland staat en waar hij onder vaart). Iedere luchtballon in Nederland heeft een eigen ‘kenteken’ of registratie, die wordt opgenomen in het ‘Ballonregister’. De Nijntje ballon heeft als registratie PH-NYN. Leuke is dat dit geheel klopt, en dat JvH dit wist of heeft uitgezocht, want: de registratie van ALLE Nederlandse luchtvaartuigen met PH-, gevolgd door drie letters, cijfers of een combinatie van beide.

Verder heb ik nog een algemene video gemaakt met een aantal leuke elementen in deze puzzel:


Jan van Haasteren 'Hoera, Nijntje 65 jaar' 1000 stukjes - Terugkerende elementen

In deze puzzel staan erg veel terugkerende elementen van Jan van Haasteren. Ik heb eens een poging gedaan ze allemaal op video en foto te zetten, en de lijst vind je dan hieronder terug. Zoals je ziet, zijn het er erg veel. Ik heb daarom (naast de andere leuke elementen), deze puzzel ook een ruime 5 sterren score gegeven.


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 1: De haaienvin

De haaienvin zie je altijd terug en ook in deze puzzel. Vaak gaat de haaienvin ergens dwars doorheen, in dit geval door een luchtballon:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-haaienvin


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 2: De Indiaan

De Indiaan is ook een vaste verschijning in veel JvH puzzels, meestal moet je wel even goed zoeken voor je hem kunt vinden, deze keer stond hij niet middenin het publiek, maar ‘los’:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-indiaan


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 3: De Krab

Krab doet volledig mee aan het ballonfestival, hij heeft namelijk zelf ook een ballon vast, maar het lijkt erop of hij met zijn andere poot/schaar in die grote ballon gaat knippen??

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-krab


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 4: De Periscoop

De Periscoop is is ook vrijwel altijd, meestal met wat water om hem heen, omdat je hem eigenlijk altijd vanuit een onderzeeër ziet:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-periscoop


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 5: Poes en de muis

De poes of kat is ook een vaste verschijning en meestal is de poes op jacht naar een vogel, echter deze keer ziet hij een muisje aan zich voorbij trekken! Het muisje vlucht in een luchtballon! Erg leuk bedacht door Jan van Haasteren.

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-poes-en-muis


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 6: Polite en Boef

Politie en boef zijn vrijwel altijd heel dicht bij elkaar, en vaak is de boef vermomd. Maar deze keer niet. Boef gaat er vandoor met ballonnen, hij stijgt op! En dat nog wel met zo’n zware kogel aan zijn been:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-politie-en-boef


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 7: De Sigaar

De sigaar is altijd een leuk zoek-element, en vaak erg lastig te vinden. Soms zo lastig dat je denkt dat hij niet op de puzzel staat. Ik heb er dee keer 2 gevonden:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-sigaar-1

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-sigaar-2


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 8: Sinterklaas

Sinterklaas met zijn kameraad maakt er helemaal iets moois van, hij hangt met zijn staf aan de mand van een luchtballon! Als dat maar goed afloopt, Sinterklaas:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-sinterklaas


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 9: Het Spook

Het Sppok zie je ook vrijwel altijd terug, en deze keer heeft hij zich verstopt in de auto om het ballon-festijn te kunnen volgen – zoals zo vaak kijkt hij altijd een beetje angstig:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-spook


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 10: Superslak

Superslak is meestal in volle vaart over de grond, maar deze keer doet hij mee aan de ballonvaart! En het grappige is dat hij een nog kleiner superslakje meeneemt in een mandje. Heeft Superslak nu van zijn huisje een luchtballon gemaakt??

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-superslak


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 11: Zelfportret Jan van Haasteren

Jan van Haasteren tekent regelmatig zichzelf in de puzzels. Het is echter heel erg zoeken en je kunt zijn afbeelding of zelfportret natuurlijk zien op de doos. Ik heb hem kunnen vinden, hij is in deze puzzel een aandachtige toeschouwer, namelijk geheel links bovenin op de tribune; met zijn armen over elkaar heen gevouwen:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Hoera-Nijntje-65-jaar-zelfportret-jan-van-haasteren


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 12: Het Gebit

Het gebit – waar altijd de tandpasta bij is – is erg lastig te vinden. Ik dacht eerst dat hij niet op deze puzzel zou staan, maar hij is er wel, boven op de caravan:

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-gebit


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 13: De WC

De WC zie je niet altijd terug, maar vaak wel, altijd weer grappig om een bordje met WC er op te zien, en vaak ook met de mogelijkheid om door te trekken:

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-wc


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 14: Pijlen

Pijlen kom je altijd wel tegen in de JvH puzzels. Meestal 1 of meerdere pijlen. Ter voorbeeld 1 op deze foto, bekijk de video om te zien hoeveel pijlen er in totaal op deze puzzel te vinden zijn:
rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-pijlen


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 15: De Bril

De Bril is een ontzettend leuk zoek-element, omdat hij erg moeilijk te vinden is, maar gevonden (je ziet hem naast de paraplu). Er zijn echter 2 brillen, nog 1 namelijk geheel rechts onderin de puzzel (zie de video voor deze). Tel je de afvallende bril van de meneer op het verhoogde podium in het midden van de puzzel mee, dan heb je er zelfs 3 (!):

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-bril


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 16: Tax Official

De zogenaamde Tax Official of Belasting Inspecteur komt ook heel vaak voor, niet altijd maar vaak is hij van de partij om belasting te innen, of om iets te inspecteren??

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-tax-official


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 17: De Zaag

De Zaag vond ik erg lastig om te vinden, maar zoals zo vaak zaagt hij iets of iemand uit de puzzel:

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-zaag


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 18: Pleisters

Pleisters zijn er altijd, maar hoeveel?? In de foto een voorbeeld met direct 2 pleisters, maar hoeveel zijn er in totaal? Bekijk daarvoor de video:

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-pleisters


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 19: Oogjes

Oogjes zie je vaak en veel en op de meest rare plekken, in de foto heb ik een hele mooie gevonden, direct onder de luchtballon op de tribune zie je een paar oogjes meekijken. Hoeveel er in totaal zijn, bekijk daarvoor onze video:

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-oogjes


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 20: Jane Stickertjes

Er zijn heel veel gele stickertjes met ‘Love Jane’ erop te zien, ik heb 1 foto geplaatst waarop je op de koffer zo’n heel klein geel stickertje ziet, maar op deze puzzel zijn het er heel veel, bekijk de video voor alle gele stickertjes:

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-jane-stickertjes


Jan van Haasteren puzzel ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ - terugkerend element 21: De Handjes

Handjes zie je ook op veel plekken verschijnen, ik heb in de foto 1 voorbeeld, onder de tribune zie je handjes verschijnen. Maar er zijn er meer, welke allemaal, bekijk de video:

rsz_puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-hoera-nijntje-65-jaar-handjes


Hoe lang doe je er over om de puzzel Jan van Haasteren 'Hoera, Nijntje 65 jaar' 1000 stukjes te leggen?

Ik heb deze puzzel alleen gemaakt, en verdeeld over meerdere dagen. Ik heb hem ook gemaakt op een puzzelmat. Altijd handig als hij nog eens verplaatst moet worden. Ik begin altijd met alle stukjes om te draaien en vervolgens de rand te leggen. Ik moet zeggen, de stukjes uitleggen (omdraaien) doe ik vrijwel altijd 30 minuten over. Echter, om een of andere reden was ik dit keer snel, 20 minuten 🙂
Ook het leggen van de randen ging snel, ook in 20 minuten. Voor de rest zal ik hem ‘samenvatten’:

  • Stukjes omdraaien: 20 minuten
  • Randen leggen: 20 minuten
  • Rest van de puzzel leggen: 5 uur
  • Totaal tijd over hele puzzel: 5 uur en 45 minuten

Dit was tot op heden mijn snelste Jan van Haasteren puzzel, waar ik er vaak ongeveer 8 uur over doe!


Over Jumbo puzzels

Jumbo_Logo
Jumbo (niet te verwarren met onze supermarkt Jumbo!) maakt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo heeft bijvoorbeeld de hele bekende spelletjes gemaakt als “Mens erger je niet” en “Stratego” en “PimPamPet”. Spelletjes die al generaties meegaan en nog altijd erg veel worden gespeeld door zowel jong als oud. Jumbo houdt zich al ongeveer sinds 1900 bezig met het maken en ontwikkelen van speelgoed. In de begin jaren van het bedrijf werd er alleen speelgoed geimporteerd uit andere andere landen naar Nederland. Echter sinds 1930 ongeveer werd besloten om ook eigen speelgoed te gaan maken, destijds met het fabriceren van houten speelgoed, wat destijds heel populair was. Vrijwel al het speelgoed werd in die jaren van hout gemaakt. Belangrijk speerpunt was dat het gemaakte speelgoed van Jumbo van erg goede kwaliteit moest zijn; het moest zo sterk zijn als een Olifant. Er moest een olifant op kunnen staan! De rode olifant is al jaren het kenmerk van de spellen en puzzels van Jumbo. De naam Jumbo en de rode olifant vormen vanaf circa 1935 samen het logo. De olifant van Jumbo is getekend door de heer Möhr. Hij werkte bij een reclamebureau en tekende met enige regelmaat voor het bedrijf Hausemann & Hötte. De heer Möhr kreeg op een gegeven moment de opdracht om een mooi, nieuw olifantlogo voor het speelgoed van Hausemann & Hötte te ontwerpen. Het logo is sindsdien steeds een beetje veranderd. Zo is bijvoorbeeld het oogje in de loop van de jaren steeds groter geworden en iets meer naar beneden gezakt, met als resultaat een vriendelijker olifantje.

Het olifantje werd vroeger niet alleen toegepast in de kleur rood, maar in allerlei kleuren zoals blauw, geel, zwart, wit en groen. Al die kleuren stonden gezellig en speels. De ene keer stond er bijvoorbeeld een gele olifant op de doos en de andere keer een rode. Er werd meestal gekeken welke kleur het beste bij de kleur van de doos paste. Pas aan het eind van de 60’er jaren is er definitief voor de rode olifant gekozen. Rood is namelijk een kleur die opvalt en de aandacht trekt.

Vanaf 1945 is Jumbo zich ook gaan richten op spelletjes gemaakt van karton. Jumbo staat dus al jaren garant voor een ijzersterke kwaliteit! Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie, met het hoofdkantoor in Zaandam. Er werken ongeveer 130 medewerkers voor Jumbo. Met een omzet van €75 miljoen is Jumbo een middelgrote Europese speler in speelgoed. Jumbo heeft Verkoop kantoren in Nederland, Belgie, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ze exporteren naar meer dan 25 landen over de gehele wereld.

In 1980 start Jumbo met de productie van Jan van Haasteren Puzzels.


Jan van Haasteren ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Bol.com 22,50 (Juni 2020) Nu kopen
Jvh-puzzels.nl 16,00 (Juni 2020) Nu kopen
Goedkopelegpuzzels.nl 16,95 (Juni 2020) Nu kopen
Toychamp.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Blokker.nl 44,95 (Juni 2020) Nu kopen
Intertoys.nl 19,99 (Juni 2020) Nu kopen
Bookspot.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Popshopcorry.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Spellenrijk.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Wehkamp.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Toyhouse.nl 14,99 (Juni 2020) Nu kopen
Legpuzzels.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Ilovespeelgoed.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Donner.nl 19,50 (Juni 2020) Nu kopen
Speelgoedwinkel.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Alternate.nl 16,99 (Juni 2020) Nu kopen
Spelspul.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Depuzzelgigant.nl 22,95 (Juni 2020) Nu kopen
Lobbes.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Marjems.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Kelcha.nl 15,95 (Juni 2020) Nu kopen
Speelgoeddirect.nl 27,95 (Juni 2020) Nu kopen
Spelhuis.be 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Puzzlestore.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Hesemans.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
De-dondersteen.nl 20,00 (Juni 2020) Nu kopen
Planethappy.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Tuinland.nl 14,95 (Juni 2020) Nu kopen
Speelgoed2000.be 15,99 (Juni 2020) Nu kopen
Spelenpuzzel.nl 15,95 (Juni 2020) Nu kopen

Jan van Haasteren ‘Hoera, Nijntje 65 jaar’ 1000 stukjes - Specificaties

EAN 8710126200247
Puzzel nummer 20024
Soort Product Puzzel

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Gerben van Wijngaarden op Puzzel 1000 stukjes
Super!!

Ik heb de bovenstaande review geschreven. Dit is echt een top-puzzel. Leuke elementen erin met heel veel Nijntjes! En Nijntjes zijn vrolijk, die kennen we allemaal wel. Zeker na het leggen kan het zoeken ook beginnen nar de bekende terugkerende Jan van Haasteren elementen. Maximale score van 5 sterren!

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deel deze pagina!