Jan van Haasteren ‘Grand Prix’ of ‘Formule 1’ 1000 stukjes

Jan van Haasteren


Deel deze pagina!

Jan van Haasteren ‘Formule 1 - De Start’ 1000 stukjes

Indien je op zoek bent naar de Jan van Haasteren Puzzel van 1000 stukjes die heet ‘Formule 1- De Start’, dan is dat deze:
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-op-puzzelmat-doos-alleen-600-444
Ik heb de bovenstaande puzzel gemaakt en die heeft nummer 19093. Deze puzzel is uitgegeven in het jaar 2019 (verkocht per 1 september 2019) en de tekenaar is Jan van Haasteren. Deze puzzel ‘Formule 1 – De Start’ is ook nog verkrijgbaar in een andere variant namelijk:

 • Formule 1 – De Start, 2000 stukjes, Jumbo nr. 19097, jaar 2020, tekenaar Jan van Haasteren

Deze puzzel van 1000 stukjes heeft een formaat 68 (breedte) x 49 (hoogte). Ik heb deze puzzel gemaakt op een puzzelmat die 1 meter 60 breed is en 90 CM hoog.

UPDATE 16 september 2020: Aangezien F1 een beschermde naam is, mocht deze blijkbaar niet zomaar gebruikt worden. Er worden dus geen nieuwe puzzels meer gemaakt met de naam ‘Formule 1 – De Start’. Alle puzzels die hier nu van worden uitgebracht gaan heten: ‘Grand Prix’. Het nummer van deze puzzel / doos blijft hetzelfde (19093), alleen de naam veranderd dus. Beide uitvoeringen van deze puzzel, 1000 en 2000 stukjes, krijgen een andere afbeelding.


Wat kom je allemaal tegen als je deze Jan van Haasteren legpuzzel hebt gemaakt?

Ten eerste heb ik een algemene ‘review’ gemaakt met allerlei leuke dingen die mij opvielen, bekijk ze in de volgende video:


Verder nog over de legpuzzel van JvH 'Formule 1 - De Start'

Deze puzzel is door JvH getekend omdat de Formule 1 zou worden verreden in Zandvoort op 3 mei 2020. Echter vanwege de Corona is deze wedstrijd uitgesteld, en op 28 mei werd naar buiten gebracht dat de wedstrijd wordt verplaatst sowieso naar 2021 in Zandvoort. Het TT circuit in Assen wilde deze race ook wel hebben, maar de voorkeur werd toch gegeven aan het circuit in Zandvoort. De laatste Grand Prix van Nederland werd in 1985 ook op het circuit van Zandvoort verreden. De allereerste Grand Prix voor de Formule 1 werd in 1948 verreden in Zandvoort. Vanaf 1948 tot en met 1985 werd er vrijwel elk jaar een Grand Prix in de Formule 1 gereden op het circuit van Zandvoort. Mede vanwege de grote populariteit van Max Verstappen werd de Formule dan weer eens verreden in Nederland in 2020, wat is doorgeschoven naar 2021.

Jan van Haasteren heeft diverse elementen uit de Formule 1 terug laten komen, mede gezien de mooie tekeningen van de Formule 1 auto’s. Verschillende bouwjaren van raceauto’s rijden in dezelfde race, variërend van de jaren ’60 tot vrij recent.

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-de-start-rode-ferrari-600-444
De rode Ferrari

Ter toelichting: de knalrode formule 1 auto vooraan (zie foto boven) moet vrij zeker een Ferrari zijn, die zijn namelijk altijd rood, dat is een italiaanse auto. De zuigers liggen op de baan en al alle vier de wielen liggen eraf.
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-de-start-rolbeugel-600-444
De rolbeugel die eraf ligt bij de Ferrari

Zelfs de tegenwoordig verplichte en ook de rolbeugel (zie foto boven) is Jan niet vergeten. Ter info: De rolbeugel (luchtinlaat) boven de auto is sinds het ongeluk van Alexander Wurz tijdens de Grote Prijs van Canada 1998 veel sterker geworden omdat de FIA dat eist. De rolbeugel is dat zwarte ‘rondvormige’ ding dat op de grond ligt, dat kwam over de cockpit, ter bescherming van de coureur in geval van een ongeluk.
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-de-start-blauw-witte-race-auto-600-444
Blauw-witte formule 1 auto uit tijd van Niki Lauda

De blauw/witte formule 1 auto – zie foto boven – (met het hondje achterin) stamt duidelijk uit de tijd van Niki Lauda met de grote luchthapper boven het hoofd van de coureur.
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-de-start-groene-auto-Sir-Jack-Brabham
Groene-formule-1-auto-Sir-Jack-Brabham

De groene raceauto met nummer 7 erop (zie foto boven) is bijna een kopie van de raceauto van Sir Jack Brabham uit de jaren zestig, zelfs de gele middenstreep op de auto is heel herkenbaar.
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-de-start-safety-car-600-444
De Safety Car bij de Formule 1

Achter aan de rij, linksboven in de puzzel, staat de Safety Car uit de Formule-1 (zie foto boven), de fantastische Mercedes AMG die bestuurd wordt door Bernd Mayländer; een professionele oud-formule-1 rijder. De safety car wordt ingezet na zware ongelukken, bij zware regen of in omstandigheden waarbij er niet veilig geracet kan worden. Vanaf 1993 wordt de Safety Car officieel ingezet bij de Formule 1 races.

Ik heb deze puzzel bijna geheel alleen gelegd. Meestal helpt mijn dochter van 14 jaar niet, maar aan het einde kwam ze me even helpen met het leggen van de lucht. Dat was echt een lastig stuk! Heb hem gemaakt op een puzzelmat, zodat ik hem tussen door nog eens makkelijk kon verplaatsen. In dit geval heb ik hem inderdaad meerdere keren moeten verschuiven in plaats van oprollen. Altijd handig zo’n puzzelmat!
Hier zie je hoe ik de puzzel oprol in een puzzelmat:

Ik heb hem gemaakt over meerdere dagen, kom er vrijwel nooit aan toe om een puzzel in 1 keer in zijn geheel te leggen, zeker niet als ik naar de tijd kijk die ik er mee bezig ben. Ik puzzel ook altijd op mijn gemak; het is geen race tegen de klok.

Ik had deze puzzel tweedehands gekocht en de verkoper garandeerde mij dat de puzzel compleet was. Daar moeten we dan maar van uitgaan (trouwens gekocht voor 10 euro – gangbare prijs voor een tweedehands puzzel). Ik ben begonnen met het uitleggen van alle stukjes uit de doos. Meteen sorteer ik dan de rechte stukjes eruit voor de randen. Dit is dan het resultaat:
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-op-puzzelmat-stukjes-uitgelegd-600-444
En hierna ben ik de randen gaan leggen:
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-op-puzzelmat-randen-gelegd-met-doos-600-444

Ik heb de stukjes met de grote rode letters van het spandoek van het vliegtuig als eerste gaan zoeken, die waren erg makkelijk. Tevens is het gele vliegtuig ook makkelijk. En alle stukjes van de tribune met de mensen verzamelen. Waardoor ik het eerste begin van de puzzel heb gelegd – resultaat na 45 minuten (en al stukjes op kleur bij elkaar gezocht):
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-op-Puzzelmat-na-45-minuten

Ook de Wegenwacht auto en de formule-1 auto’s zijn makkelijk en goed te maken, die stukjes sorteer je op kleur en er zijn niet veel dezelfde kleuren, waarbij ik dan het resultaat heb na 2,5 uur puzzelen:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-op-Puzzelmat-na-25-uur

Ik houd af en toe de tijd bij en maak een foto, echter deze is van circa 1 uur later, wel wat opgeschoten, maar geen forse stappen:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-op-Puzzelmat-na-3-uur-en-15-minuten

Het meest lastig waren al die mensen die dicht op elkaar staan (zou nu anno Corona-tijd – 2020 – niet meer kunnen!), en nog moeilijker was de lucht met de witte wolken. Op het laatst ga je puzzelen naar de vorm van de puzzelstukjes, want je kunt echt niet meer zien welk stukje waar hoort op basis van de kleur. Fijn dat mijn dochten van 14 toen opeens even kwam helpen!
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-op-Puzzelmat-85-pct-af

En yes, puzzel af, best leuk, niet heel moeilijk:
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-formule-1-de-start-600-444

Hier zei je nogmaals de puzzel op de puzzelmat met de doos erbij:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-op-Puzzelmat-puzzel-af-en-doos


Jan van Haasteren 'Formule 1 - De Start' 1000 stukjes - Terugkerende elementen

In deze puzzel staan erg veel terugkerende elementen van Jan van Haasteren. Ik heb eens een poging gedaan ze allemaal op video en foto te zetten, en de lijst vind je dan hieronder terug. Zoals je ziet, zijn het er erg veel.


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 1: Baron van Tast tot Zeveren

Baron van Tast tot Zeveren is een oud stripfiguur die JvH tekende. Soms komt hij terug in een puzzel, altijd in een blauwe jas, zwarte broek en zwart haar en bakkebaarden. Met bolhoed. Ook in deze puzzel, leuk! Wel achterna gezeten door de haai! Rennen Baron!

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-Baron-van-tast


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 2: De Bril 2x

De bril is vaak lastig te vinden, omdat hij klein is. Soms komt hij 1x voor, soms vaker. We hebben 2 brillen gevonden:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-de-bril-1

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-de-bril-2


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 3: De Poes of kat

Een poes of kat komt vrijwel altijd voor, niet altijd makkelijk te vinden. Je ziet hem vanonder de Wegenwacht wagen, en dan loerend op de hele kleine muis die op de Formule-1 auto staat:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-poes


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 4: De politie 3x en de boef

De politie en de boef komen ook altijd voor. Vaak staat de boef vlakbij de politie’s. In dit geval ook weer, echter de politie heeft het te druk met andere zaken, zoals al die kapotte auto’s en bekeuringen:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-politie-2

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-politie-3


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 5: De Sigaar

De sigaar is er vrijwel altijd en is erg lastig te vinden, omdat hij vrij klein is. Maar hij ligt er weer:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-sigaar


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 6: Haaienvin

Natuurlijk de haaienvin, die is onmisbaar. In dit geval zit de haaienvin achter ‘Baron van Tast van Zeveren’ aan!

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-haaienvin


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 7: Handjes 3x

Handjes zijn er soms heel veel en op verschillende plekken. In deze puzzel heb ik er slechts 3 kunnen vinden. Waar? Check de video!

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-handjes


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 8: Het Gebit

Het gebit is altijd een leuke, omdat deze klein is en moeilijk te vinden is. Vrijwel altijd met een tandenborstel erbij en met tandpasta erbij:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-gebit


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 9: Inktvis

Inktvis heeft deze keer geen grote rol, hij bevindt zich in een prullenbak op het strand. Gaat hij nog ontsnappen daaruit?

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-inktvis


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 10: Jane sticker 5x

De stickertjes met Jane erop zijn er vaak ook, met meerdere. We hebben er 5 kunnen vinden:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-jane-stickers-5


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 11: Jan van Haasteren zelf

Ja, die is het leukste, als je de tekenaar zelf terug ziet op de puzzel, Jan van Haasteren zelf. Hij staat in het publiek en een andere toeschouwer die roept iets tegen hem:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-jan-van-haasterern-zelf


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 12: Krab

Krab is altijd aanwezig op de puzzels. Hij staat in de duinen bij het publiek:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-krab


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 13: Oogjes 1x

Oogjes verschijnen meestal altijd overal en nergens in de JvH puzzels. Ik heb ze nu 2x kunnen vinden, lastig, in de Wegenwacht-auto en onder de put uit. In de video toon ik oogjes 1x, vond later nog een tweede keer de oogjes vanonder de put:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-oogjes-1x

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-oogjes-2x


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 14: Periscoop

De periscoop komt altijd uit het water, en is er dan ook altijd een beetje water om hem heen te vinden:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-periscoop


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 15: Pijlen 3x

De pijlen die zijn ook erg leuk, mede omdat er meer te vinden zijn, en ze niet makkelijk te vinden zijn. Ik heb er 3 kunnen vinden:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-pijlen-2-stuks


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 16: Pleisters 3x

Pleisters zijn ook echt een leuke zoektocht binnen de JvH legpuzzels. Meestal zijn er wel meerdere, soms wel tot 8 stuks. In deze puzzel heb ik er 3 kunnen vinden:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-pleisters-2-stuks


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 17: Sinterklaas

Jaa, Sinterklaas, die kan natuurlijk niet ontbreken. Maar niet makkelijk te vinden en hij lijdt schipbreuk! Moet met zijn makker met een roeibootje verder naar de kant:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-sinterklaas


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 18: Spook

Het spook komt ook vaak terug. Soms wel meerdere keren en hij kijkt vaak een beetje angstig, wat nu ook het geval is:

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-spook


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 19: Superslak

Superslak is altijd leuk, die gaat namelijk altijd vrij hard om een of andere reden. Nu houdt hij een formule 1 wedstrijd met zijn maatje schildpad (lieveheersbeestje en hoedje lijken ook mee te doen in deze wedstrijd):

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-superslak


Jan van Haasteren puzzel ‘Formule 1 - De Start’ - terugkerend element 20: Tax Official

Wij hebben in de legpuzzel ‘Formule 1’ het terugkerend element ‘Tax Official’ gevonden. Deze Tax Official zie je ook bij ‘Kerstbomen markt‘ en het ‘Eurovisie Songfestival

Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Formule-1-tax-official


Hoe groot is de puzzel Jan van Haasteren 'Formule 1 - De Start' 1000 stukjes?

Ook deze puzzel heeft afmetingen van 68 (breedte) bij 49 (hoogte). Ik heb de puzzel gemaakt op een puzzelmat van 1 meter 60 breed en 90 centimeter hoog.


Hoe lang doe je er over om deze puzzel van 1000 stukjes te maken?

Ik begin altijd met alle stukjes uit te leggen uit de doos. De tijd die ik hierover heb gedaan is 30 minuten. Vervolgens heb ik de randen gelegd, waar ik 25 minuten over deed. Ongeveer 1 uur dus.

Over de rest van de puzzel heb ik nog eens 5 uur en 15 minuten gedaan, op het laatst hielp mijn dochter van 14 jaar me nog even, met die hele lastige lucht. Maar al met al niet echt een moeilijke puzzel, waardoor mijn totaaltijd voor deze puzzel kwam op:
6 uur en 15 minuten. Duidelijk lager dan de wat moeilijkere JvH puzzels, waar ik vaak toch ongeveer 8 – 9 uur over doe.


Deze puzzel staat in 1 of meerdere zoekboeken

Deze puzzel staat in 1 of meerdere zoekboeken van Jan van Haasteren. Dit zijn niet alleen leuke zoekboeken om terugkerende elementen in te zoeken, je kunt de afbeelding van deze puzzel ook ideaal gebruiken als ‘extra’ grote poster tijdens het puzzelen! Bekijk het overzicht met onze ‘Jan van Haasteren zoekboeken


Over Jumbo puzzels

Jumbo_Logo
Jumbo (niet te verwarren met onze supermarkt Jumbo!) maakt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo heeft bijvoorbeeld de hele bekende spelletjes gemaakt als “Mens erger je niet” en “Stratego” en “PimPamPet”. Spelletjes die al generaties meegaan en nog altijd erg veel worden gespeeld door zowel jong als oud. Jumbo houdt zich al ongeveer sinds 1900 bezig met het maken en ontwikkelen van speelgoed. In de begin jaren van het bedrijf werd er alleen speelgoed geimporteerd uit andere andere landen naar Nederland. Echter sinds 1930 ongeveer werd besloten om ook eigen speelgoed te gaan maken, destijds met het fabriceren van houten speelgoed, wat destijds heel populair was. Vrijwel al het speelgoed werd in die jaren van hout gemaakt. Belangrijk speerpunt was dat het gemaakte speelgoed van Jumbo van erg goede kwaliteit moest zijn; het moest zo sterk zijn als een Olifant. Er moest een olifant op kunnen staan! De rode olifant is al jaren het kenmerk van de spellen en puzzels van Jumbo. De naam Jumbo en de rode olifant vormen vanaf circa 1935 samen het logo. De olifant van Jumbo is getekend door de heer Möhr. Hij werkte bij een reclamebureau en tekende met enige regelmaat voor het bedrijf Hausemann & Hötte. De heer Möhr kreeg op een gegeven moment de opdracht om een mooi, nieuw olifantlogo voor het speelgoed van Hausemann & Hötte te ontwerpen. Het logo is sindsdien steeds een beetje veranderd. Zo is bijvoorbeeld het oogje in de loop van de jaren steeds groter geworden en iets meer naar beneden gezakt, met als resultaat een vriendelijker olifantje.

Het olifantje werd vroeger niet alleen toegepast in de kleur rood, maar in allerlei kleuren zoals blauw, geel, zwart, wit en groen. Al die kleuren stonden gezellig en speels. De ene keer stond er bijvoorbeeld een gele olifant op de doos en de andere keer een rode. Er werd meestal gekeken welke kleur het beste bij de kleur van de doos paste. Pas aan het eind van de 60’er jaren is er definitief voor de rode olifant gekozen. Rood is namelijk een kleur die opvalt en de aandacht trekt.

Vanaf 1945 is Jumbo zich ook gaan richten op spelletjes gemaakt van karton. Jumbo staat dus al jaren garant voor een ijzersterke kwaliteit! Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie, met het hoofdkantoor in Zaandam. Er werken ongeveer 130 medewerkers voor Jumbo. Met een omzet van €75 miljoen is Jumbo een middelgrote Europese speler in speelgoed. Jumbo heeft Verkoop kantoren in Nederland, Belgie, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ze exporteren naar meer dan 25 landen over de gehele wereld.

In 1980 start Jumbo met de productie van Jan van Haasteren Puzzels.


Jan van Haasteren ‘Grand Prix’ of ‘Formule 1’ 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Bol.com Onbekend (Juni 2020) Nu kopen
Amazon.nl 12,99 (Juni 2020) Nu kopen
Jvh-puzzels.nl 16,00 (Juni 2020) Nu kopen
Intertoys.nl 19,99 (Juni 2020) Nu kopen
Goedkopelegpuzzels.nl 16,95 (Juni 2020) Nu kopen
Toychamp.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Bookspot.nl 18,99 (Juni 2020) Nu kopen
Puzzelstore.nl 16,95 (Juni 2020) Nu kopen
Blokker.nl 16,99 (Juni 2020) Nu kopen
Spellenrijk.nl 16,95 (Juni 2020) Nu kopen
Speelgoedwinkel.nl 16,95 (Juni 2020) Nu kopen
Tuinland.nl 14,95 (Juni 2020) Nu kopen
Wehkamp.nl 16,95 (Juni 2020) Nu kopen
Alternate.nl 16,99 (Juni 2020) Nu kopen
Popshopcorry.nl 17,95 (Juni 2020) Nu kopen
Kalenderwinkel.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Depuzzelgigant.nl 22,95 (Juni 2020) Nu kopen
Deboet.nl 16,99 (Juni 2020) Nu kopen
Lobbes.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Toyhouse.nl 17,99 (Juni 2020) Nu kopen
Speelgoedklazienaveen.nl 18,99 (Juni 2020) Nu kopen
Kelcha.nl 15,95 (Juni 2020) Nu kopen
Degrotespeelgoedwinkel.nl 18,99 (Juni 2020) Nu kopen
Suprabazar.be 16,98 (Juni 2020) Nu kopen
Zeistspeelgoed.nl 16,99 (Juni 2020) Nu kopen
Jolie-spellen.nl 16,95 (Juni 2020) Nu kopen
Coppenswarenhuis.nl 15,99 (Juni 2020) Nu kopen
Hesemans.nl 22,95 (Juni 2020) Nu kopen
Babykadowinkelukkieshop.nl 20,99 (Juni 2020) Nu kopen
Woutersmodelbouw.nl 16,99 (Juni 2020) Nu kopen

Jan van Haasteren ‘Grand Prix’ of ‘Formule 1’ 1000 stukjes - Specificaties

EAN 8710126190937
Puzzel nummer 19093
Soort Product Puzzel
Puzzel thema Cartoon
Aantal stukjes 1000
Keurmerk CE
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Type puzzel Legpuzzel
Merk Jumbo
Kleur Divers
Materiaal Karton
Leeftijd Vanaf 10 jaar

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Gerben van Wijngaarden op Puzzel 1000 stukjes
Verrassend leuk nog

Ik heb de bovenstaande review over de Formule 1 puzzel van Jan van Haasteren geschreven. Niet een erg moeilijke puzzel, maar als je goed gaat kijken en zoeken, nog erg veel verrassende en vaste terugkerende elementen. Ook leuk dat deze actueel is gezien de Formule 1 die naar Zandvoort zou komen en komt in 2020. 4 sterren!

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deze puzzelaars hebben deze puzzel al gemaakt

 • 19 augustus 2022
  -
  Nelis heyden - Leuke, grappige puzzel
 • 20 juni 2022
  -
  Wim Kroon - De naam van deze puzzel is nu "Grand Prix" Gekocht bij Amazon voor € 11,99

Deel deze pagina!