Jan van Haasteren ‘Eurovisie Songfestival’ 1000 stukjes

Jan van Haasteren


Deel deze pagina!

Jan van Haasteren ‘Eurovisie Songfestival’ 1000 stukjes

Ik heb deze puzzel onlangs gemaakt. Het is de puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ (Eurovision Contest)- dit is nummer 20025. Deze puzzel is alleen verkrijgbaar in de 1000-stukjes variant. Dat is deze puzzel:
puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-puzzel-af-600-444

Deze puzzel zou worden gebruikt voor het NK puzzelen dat zou worden gehouden op 6 april 2020, echter vanwege Corona is dit niet doorgegaan. Het NK puzzelen is vervolgens verplaatst naar 6 september 2020, echter ook die is wederom vanwege Corona en de 1,5 meter afstand verplaatst. Het eerstvolgende NK puzzelen vindt nu plaats op 11 april 2021.

Deze puzzel verscheen in april 2020, omdat in 2020 Nederland gastland zou zijn om het Eurovisie Songfestival te organiseren. Duncan Laurence hand het Songfestival namelijk gewonnen in 2019! Voor Duncan Laurence had Nederland het Eurovisie Songfestival 4 keer eerder gewonnen. Met zijn top-hit ‘Arcade’ werd hij de winnaar. Het Eurovisie Songfestival zou gaan plaatsvinden op 12, 14 en 16 mei 2020 in Rotterdam, met als locatie ‘Ahoy Rotterdam’. Op 18 maart 2020 werd het festival geannuleerd vanwege COVID-19 oftewel vanwege de wereldwijde Corona epidemie. Nog nooit eerder werd een Eurovisie Songfestival afgelast. Het thema dat werd bepaald door Rotterdam was ‘Open up’.

Wanneer vindt nu het Songfestival plaats in Nederland – Rotterdam?

Het gaat nu plaatsvinden op 18, 20 en 22 mei 2021 te Rotterdam. Op dinsdag 18 mei zal de eerste halve finale plaatsvinden, op donderdag 20 mei de tweede halve finale en op zaterdag 22 mei de finale. Nederland is door de winst van Duncan Laurence in 2019 automatisch geplaatst voor de finale. Eveneens staan de landen Spanje, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Italië al in de finale. Uitgezonden voor Nederland is Jeangu Macrooy, dat was hij voor 2020 en is hij ook voor 2021. Zijn nummer ‘Grow’ mag hij echter niet nogmaals opvoeren. Hiervoor moet hij een nieuw liedje ten gehore gaan brengen. Als dat maar beter scoort dan het het liedje op de puzzel van Jan van Haasteren, want daar rent het publiek hard weg bij het optreden van een soort gelegendheids-band.


Wat kom je allemaal tegen als je deze Jan van Haasteren legpuzzel hebt gemaakt?

Ik heb deze puzzel gemaakt op een puzzelmat van 1 meter 60 breed en 90 centimeter hoog. Ik vind dat wel handig, want regelmatig moet ik de puzzel nog eens verplaatsen.
Nadat ik deze puzzel had opgerold in een puzzelmat, ben ik hem na een paar dagen weer gaan uitrollen uit de puzzelmat:

Je ziet wel dat er bij het afrollen nog wel eens wat stukjes niet netjes blijven liggen, maar al met al valt dat allemaal erg mee, je moet ze weer even goed leggen 🙂

Ik maak hem zelden binnen een paar dagen af. Ik begin met het uitleggen van alle stukjes:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-puzzelstukjes-uitgelegd-en-doos

Vervolgens leg ik de randen van de puzzel. Zoals je op onderstaande foto ziet, missen er nog 2 stukjes bij de rand. De puzzels koop ik vrijwel altijd tweedehands via het internet, maar dan heb je altijd een risico dat een puzzel niet compleet is, ondanks dat ik dat wel altijd vraag aan de verkoper. Ik ben nog wel gaan zoeken naar de twee ontbrekende rand-stukjes, maar heb er toch voor gekozen om dat los te laten. Vind ze vast later wel opeens terug tussen de andere stukjes (wat inderdaad ook het geval was!). Ik ben begonnen met het verzamelen van de regenboog-kleur stukjes, dat was vrij makkelijk en snel gelegd. Tevens had ik vrij snel de stukjes van het podium gevonden, die zijn allemaal hetzelfde:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-na-1-uur

Ik ben vervolgens stukjes op kleur gaan verzamelen. Sowieso de zangers stukjes verzameld. Wel lastig, want die zangeres (evenals de intkvis!) komen 2 keer terug. Welk stukjes hoort nu waar?? Zoals je ziet had ik ook al de letters met ‘Eurosong Contest’ verzameld. Dit was ongeveer het resultaat bij mij na 2 uur puzzelen:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-20-pct-na-2-uur

De stukjes van het plafond waren best nog wel te doen, het leek me eerst vrij onmogelijk, maar je kunt wel zien naar welke kant de balken ‘lopen’, en dan gaat het best nog vlug. Een leuke poes bovenop maakt het soms ook nog even makkelijk kwa leggen. Heel lastig vond ik de inktvis-stukjes, die 2 maal voorkwam:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-30-pct-af

Vervolgens ben ik me gaan toeleggen op de publiek onderaan de puzzel, dat moet toch ook eens gedaan worden. Best lastig moet ik zeggen, en ik had het een beetje uitgesteld, al die stukjes van al die mensen. Maar ook hier vooral op kleur gesorteerd en ik was bijvoorbeeld begonnen met de mensen in het publiek met een geel shirtje of trui:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-60-pct-nu boven gelegd en bezig met publiek onder

En uiteindelijk een goede slag gemaakt in het leggen van het publiek! Nu bleven vrijwel alleen de grijze vlakken en de witte rookwolken nog over. Het allerlastigst.
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-80-pct-af

De grijze stukjes bij elkaar gezocht en al die echt geheel witte stukjes maar tot het laatste bewaard. Op die grijze stukjes is toch nog wel iets te herkennen of te zien, zodat het duidelijker is waar je die ‘moet’ leggen:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-Bijna-af

En ja, toen moest ik nog wel die witte rookwolken. Mijn dochtertje van 9 jaar heeft me toen wat geholpen, dat vond ze wel leuk. Dit werd echt trial-and-error, maar met zijn tweeën leggen scheelt zeker. Met als eindresultaat, een puzzel die af is. Yes!
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-puzzel-af

En nog een foto van de puzzels die af is op mijn puzzelmat, met de doos erbij:
Puzzel-1000-stukjes-Jan-van-Haasteren-Eurovisie-Songfestival-puzzel-af-en-doos


Verder nog over de legpuzzel van JvH 'Eurovisie Songfestival'

Deze Jan van Haasteren puzzel lijkt een beetje saai, maar als je hem gaat leggen is hij echt wel leuk. Mede omdat hij zo toepasselijk is gemaakt voor ‘ons’ Eurovisie Songfestival dat ik Nederland komt/is geweest. Dit is echter wel anders dan een normaal Songfestival. Het is nu een beetje een puinhoop of chaos, zoals je wel vaker ziet bij JvH. Het is een zeer bijzonder optreden van een band, samengesteld uit: politie, boef, krab, Sinterklaas, Kameraad Sinterklaas, een drummende inktvis, een zangers en een heel klein mannetje. Maar de muziek die ze maken moet wel vreselijk zijn, want je ziet het publiek heeeel hard wegrennen. Ze willen zo snel mogelijk naar huis! Op het podium ligt er allerlei viezigheid, dat er wellicht al lag of is opgegooid. En een zaag gaat de zangeres wegzagen…..

Links onderin zit er een mannetje ‘gewoon’ op zijn computer te tikken, wat zou zijn rol zijn bij het Eurovisie Songfestival?? Verder is de Jury een oud mannetje die geheel omver is gelopen door het publiek.

Ik ben benieuwd en hoop dat onze Nederlandse inzending het beter gaat dan dan op deze puzzel!

De puzzel was leuk om te maken en ik heb nog een algemeen filmpje gemaakt met de diverse leuke elementen die je kunt terugvinden op deze puzzel:


Jan van Haasteren 'Eurovisie Songfestival' 1000 stukjes - Terugkerende elementen

Het leuke aan deze puzzel is, is dat er na het puzzelen nog een soort zoek-puzzel is. Je gaat op zoek naar de vaste terugkerende elementen van Jan van Haasteren. Kun je ze allemaal vinden, of zijn ze er gewoon niet?? De krab, het gebit, de haaienvin, de Tax Official, de pijlen, de handjes, de ogen, etc etc. Ze zijn er heel veel in deze puzzel, en ik heb er onderstaand filmpjes en foto’s van gemaakt. Probeer ze zelf ook alvast te zoeken, voordat je ze hieronder bekijkt.


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 1: Baron van Tast tot Zeveren

Baron van Tast tot Zeveren is een oude stripfiguur die Jan van Haasteren vroeger tekende. Hij komt nu nog vrij regelmatig voor in zijn puzzels. Niet makkelijk te vinden, herkenbaar aan zijn blauwe jas, zwarte stropdas en zwarte broek, zwarte bolhoed en bakkebaarden.

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-baron-van-tast-tot-zeveren


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 2: De Bril

De bril is vaak heel lastig te vinden, omdat hij vrij klein is. Ik heb op deze puzzel de bril 3x kunnen vinden. Zoek je mee?

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-de-bril


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 3: De Sigaar

De sigaar is ook heel lastig te vinden en keert vrijwel altijd terug op de JvH puzzels. Ik heb de sigaar 3x (!) kunnen vinden.

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-de-sigaar


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 4: De Zaag

De Zaag staat op vrijwel elke puzzel, ook deze keer. Hij zaagt vaak op de meest vreemde plekken en door de meest vreemde materialen. Het lijkt er hier op of de zaag de zanger en zangers ‘weg’ gaan zagen:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-de-zaag


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 5: De Drie Gaten

De 3 kijkgaten zie je op vrijwel alle puzzels van Jan van Haasteren terug. Zie hier:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-de-3-gaten


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 6: De Haaienvin

De haaienvin is HET kenmerk van Jvh, je ziet hem altijd. Altijd nog maar 1 haaienvin gezien. De vin gaat vaak ook door de meest rare elementen heen:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-de-haaienvin


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 7: Handjes

Handjes zie je altijd en vaak verschijn en op de meest rare plekken. We hebben er weer een paar gevonden:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-de-handjes


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 8: Het Gebit

Het Gebit met de bijbehorende tandpasta zie je ook vrijwel altijd. Maar: heel lastig te vinden, soms denk je dat hij niet op de puzzel staat, maar hij is er wel weer:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-het-gebit


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 9: Inktvis

De Inktvis doet lekker mee aan het optreden van dit Eurovisie Songfestival. En hij lijkt zich prima te vermaken, buiten het publiek dat hard wegrent:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-inktvis


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 10: Jan van Haasteren zelf

Het is het allermooiste als je Jan van Haasteren zelf op de puzzel kunt vinden. Mocht je niet precies weten hoe hij eruit ziet, kijk even op de doos. Dan herken je hem wel, echter vinden is vaak nog erg lastig!

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-jan-van-haasteren-zelf


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 11: Jane stickertjes

Jane komt vaak voor als naam op de gele plakstickertjes. Vraag is echter hoe vaak je deze kunt vinden. Ik heb er 5 kunnen vinden:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-jane-stickertjes-1

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-jane-stickertjes-2


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 12: Krab

Krab is ook vaak aanwezig en vermaakt zich wel prima op de muziek van de band, in tegenstelling tot het wegrennende publiek:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-krab


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 13: Periscoop

De Periscoop is vrijwel altijd aanwezig, ook nu weer, vaak omgeven door water, want eigenlijk is dit een item van een onderzeeer:


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 14: Pleisters

De pleisters, zeker, en vaak en veel. Maar hoeveel pleisters hebben we kunnen vinden? Acht maar liefst!

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-pleisters


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 15: Poes of kat

Een poes of een kat zie je vrijwel altijd terug, op jacht naar een muis of een vogel. Ook in deze puzzel zien we hem:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-poes-of-kat


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 16: Politie en de boef

De politie en de boef zijn ook vaste terugkerende elementen, vaak is de politie op zoek naar de boef, en is de boef juist heel dichtbij, meer of minder vermomd. Maar wat nu? Politie en boef doen gewoon mee aan het optreden van de band op het Eurovisie Songfestival!

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-politie-en-boef


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 17: Sinterklaas

Sinterklaas Komt ook altijd wel voor in een Jan van Haasteren puzzel. Vaak met zijn iets gekleurde kameraad. Sinterklaas doet ook vrolijk mee met het optreden, en jaagt hiermee mede het publiek weg:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-sinterklaas


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 18: Spook

Spook is er vaak ook altijd en soms zijn er wel meerdere spoken (2 a 3). Meestal kijken ze een beetje angstig. Dat is in dit geval zeker niet zo, we zien een breeduit lachend spook!

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-spook


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 19: Superslak

Superslak zien we ook vaak terug, hij heet Superslak omdat hij vaak heel hard gaat op de puzzels van JvH. Superslak ‘vliegt’ hier over een van hoge balken van de tribunes:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-superslak


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 20: Tax Official

De Tax Official – oftewel ‘De Belastinginspecteur’ zie je niet zo vaak, maar duikt zeker soms op in puzzels. Moet hij echt bij al die evenementen aanwezig zijn? Is hij wel op de goede plek? Op zijn koffertje staat heel in het klein ‘Tax Official’:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-tax-official


Jan van Haasteren puzzel ‘Eurovisie Songfestival’ - terugkerend element 21: Oogjes

Stiekeme oogjes zie je vaak veel en op veel plekken verschijnen, Vaak meerdere, we hebben ze kunnen vinden, waren er echter niet veel:

puzzel-1000-stukjes-jan-van-haasteren-eurovisie-songfestival-oogjes


Hoe groot is de puzzel Jan van Haasteren 'Eurovisie Songfestival' 1000 stukjes?

Ook deze puzzel heeft afmetingen van 68 (breedte) bij 49 (hoogte). Ik heb de puzzel gemaakt op een puzzelmat van 1 meter 60 breed en 90 centimeter hoog.


Hoe lang doe je er over om deze puzzel van 1000 stukjes te maken?

Ik heb deze puzzel op mijn gemak gemaakt, maar het viel niet mee. Hij lijkt nog wel makkelijk, maar er zitten een paar symmetrische (de podium-balken in het rood zowel links als rechts op de puzzel) of exact dezelfde terugkerende elementen in (de inktvis en de zangeres op het podium en op de schermen boven het podium). Dat maakt de puzzel lastig en kost meer tijd. Verder heeft aan het eind van de puzzel mijn dochter van 9 jaar nog even geholpen, dat was wel fijn, want als allerlaatste moest ik de witte stukjes met rook nog leggen. Dat was echt heel moeilijk. Toen moesten we echt gaan leggen op de vorm van de puzzelstukjes. Of trial en error gaan proberen per stukje. Hulp is dan altijd welkom. Ik heb als volgt mijn tijd gedaan over deze puzzel:

  • Het uitleggen van de puzzelstukjes op de puzzelmat: 25 minuten
  • De randen van de puzzel in elkaar leggen: 30 minuten
  • De rest van de puzzel leggen: 5 uur
  • Totaaltijd gedaan over de puzzel: kleine 6 uur

Dat is wel wat sneller dan gemiddeld, meestal doe ik over een Jvh puzzel zo’n 8 uur.


Over Jumbo puzzels

Jumbo_Logo
Jumbo (niet te verwarren met onze supermarkt Jumbo!) maakt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo heeft bijvoorbeeld de hele bekende spelletjes gemaakt als “Mens erger je niet” en “Stratego” en “PimPamPet”. Spelletjes die al generaties meegaan en nog altijd erg veel worden gespeeld door zowel jong als oud. Jumbo houdt zich al ongeveer sinds 1900 bezig met het maken en ontwikkelen van speelgoed. In de begin jaren van het bedrijf werd er alleen speelgoed geimporteerd uit andere andere landen naar Nederland. Echter sinds 1930 ongeveer werd besloten om ook eigen speelgoed te gaan maken, destijds met het fabriceren van houten speelgoed, wat destijds heel populair was. Vrijwel al het speelgoed werd in die jaren van hout gemaakt. Belangrijk speerpunt was dat het gemaakte speelgoed van Jumbo van erg goede kwaliteit moest zijn; het moest zo sterk zijn als een Olifant. Er moest een olifant op kunnen staan! De rode olifant is al jaren het kenmerk van de spellen en puzzels van Jumbo. De naam Jumbo en de rode olifant vormen vanaf circa 1935 samen het logo. De olifant van Jumbo is getekend door de heer Möhr. Hij werkte bij een reclamebureau en tekende met enige regelmaat voor het bedrijf Hausemann & Hötte. De heer Möhr kreeg op een gegeven moment de opdracht om een mooi, nieuw olifantlogo voor het speelgoed van Hausemann & Hötte te ontwerpen. Het logo is sindsdien steeds een beetje veranderd. Zo is bijvoorbeeld het oogje in de loop van de jaren steeds groter geworden en iets meer naar beneden gezakt, met als resultaat een vriendelijker olifantje.

Het olifantje werd vroeger niet alleen toegepast in de kleur rood, maar in allerlei kleuren zoals blauw, geel, zwart, wit en groen. Al die kleuren stonden gezellig en speels. De ene keer stond er bijvoorbeeld een gele olifant op de doos en de andere keer een rode. Er werd meestal gekeken welke kleur het beste bij de kleur van de doos paste. Pas aan het eind van de 60’er jaren is er definitief voor de rode olifant gekozen. Rood is namelijk een kleur die opvalt en de aandacht trekt.

Vanaf 1945 is Jumbo zich ook gaan richten op spelletjes gemaakt van karton. Jumbo staat dus al jaren garant voor een ijzersterke kwaliteit! Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie, met het hoofdkantoor in Zaandam. Er werken ongeveer 130 medewerkers voor Jumbo. Met een omzet van €75 miljoen is Jumbo een middelgrote Europese speler in speelgoed. Jumbo heeft Verkoop kantoren in Nederland, Belgie, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ze exporteren naar meer dan 25 landen over de gehele wereld.

In 1980 start Jumbo met de productie van Jan van Haasteren Puzzels.


Jan van Haasteren ‘Eurovisie Songfestival’ 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Intertoys.nl 19,99 (Sept. 2020) Nu kopen
Jvh-puzzels.nl 16,00 (Sept. 2020) Nu kopen
Blokker.nl 21,95 (Sept. 2020) Nu kopen
Popshopcorry.nl 17,95 (Sept. 2020) Nu kopen
Bol.com 21,95 (Sept. 2020) Nu kopen
Goedkopelegpuzzels.nl 16,95 (Sept. 2020) Nu kopen
Puzzlestore.nl 17,95 (Sept. 2020) Nu kopen
Legpuzzels.nl 17,95 (Sept. 2020) Nu kopen
Kooplokaaldoetinchem.nl 17,94 (Sept. 2020) Nu kopen
Koopinoldenzaal.nl 16,99 (Sept. 2020) Nu kopen
T-toysdirksland.nl 14,99 (Sept. 2020) Nu kopen
Kalenderwinkel.nl 17,99 (Sept. 2020) Nu kopen
Speelgoed2000.be 15,99 (Sept. 2020) Nu kopen
Winschoten24.nl 18,99 (Sept. 2020) Nu kopen
Junotoys.nl 18,99 (Sept. 2020) Nu kopen

Jan van Haasteren ‘Eurovisie Songfestival’ 1000 stukjes - Specificaties

EAN 8710126200254
Puzzel nummer 20025
Soort Product Puzzel
Puzzel thema Cartoon
Aantal stukjes 1000
Keurmerk CE
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Type puzzel Legpuzzel
Merk Jumbo
Kleur Divers
Materiaal Karton
Leeftijd Vanaf 10 jaar

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Gerben van Wijngaarden op Puzzel 1000 stukjes
Leuke!

Ik heb de bovenstaande review geschreven. Ik heb met plezier de Eurovisie Songfestival puzzel gemaakt. Het is namelijk een echte Jan van Haasteren! Heel veel terugkerende elementen, en dus een echte zoek-puzzel. EN nog lastig te maken ook, omdat diverse items in spiegelbeeld of nogmaals hetzelfde terugkomen. Dus ook nog een behoorlijke puzzel-workload. Maximale score dus!

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deze puzzelaars hebben deze puzzel al gemaakt

  • 28 oktober 2021
    -
    Nelis heyden - Doet me denken aan Heintje Davids

Deel deze pagina!