Puzzels door Dick Heins getekend

Dick Heins (geboren 29 september 1959 te Den Haag) maakt onderdeel uit van de Jan van Haasteren Studio. Als Dick 19 jaar is neemt hij contact op met Jan van Haasteren en van hem leert hij dan al allerlei handige teken technieken. Dick heeft een eigen tekenstudio. Hij heeft inmiddels een behoorlijk aantal puzzel getekend voor de Jan van Haasteren Studio. Naast de tekeningen die hij maakt voor de Jan van Haasteren Studio, maakt Dick ook andere tekeningen, karikaturen en nog meer. Je vindt alle informatie over Dick Heins op zijn website. Dick woont momenteel (november 2022) in Oosterhout in de provincie Noord-Brabant. Hij is echter geboren in Den Haag en opgegroeid in Wassenaar. Hij is getrouwd. Tevens heeft hij getekend voor series als ‘Mooie Keetje’ en ‘Bobo’ en ‘Junior Suske en Wiske’. Net als Jan van Haasteren houdt ook hij niet van puzzelen 🙂 Hij heeft er geen geduld voor. Verder geeft Dick aan dat hij ongeveer 2,5 maand bezig is met het tekenen van 1 legpuzzel voor Jumbo.

Sinds 2013 bij de Jan van Haasteren studio

Jan neemt contact op met Dick en vraagt of hij bij de Jan van Haasteren Studio wil komen tekenen. Dat is in 2013. Dick wil dit heel graag en is dus sinds 2013 bij de Jan van Haasteren Studio.

Kenmerkende elementen door Dick Heins

In de puzzels van Dick Heins zie je altijd een aantal kenmerkende elementen terug, net zoals je die ziet bij puzzels getekend door Jan van Haasteren. Dick Heins laat dus de kenmerkende elementen in de puzzels terugkomen van Jan van Haasteren (inktvis, haaienvin, Sinterklaas, super slak, de oogjes etc), maar tekent daarnaast ook zijn eigen kenmerkende elementen in de door hem getekende puzzels.

Wat zijn de kenmerkende elementen van Dick Heins?

De kenmerkende elementen van Dick Heins in zijn puzzels zijn een karikatuur van zijn vader en je ziet dat hij soms zichzelf tekent (een ‘zelfportret van Dick Heins’), Dick is herkenbaar aan zijn kale hoofd. Echter, mocht je hierover meer weten, mail mij dan, dan plaats ik kenmerkende elementen van Dick Heins in deze lijst erbij.

Alle terugkerende elementen van Jan van Haasteren en Dick Heins

Wil je een combi overzicht van alle terugkerende elementen in zowel de puzzels van Jan van Haasteren (getekend door Jan van Haasteren) EN de puzzels van Dick Heins, bekijk dan onze lijst: Jan van Haasteren Terugkerende elementen.

Lijst met puzzels gemaakt door Dick Heins – visueel overzicht

Je kunt meteen naar alle puzzels gaan en het puzzel overzicht van Dick Heins bekijken, dat vindt je hier.