Jan van Haasteren ‘De Ambachtelijke Brouwerij’ 1000 stukjes

Jan van Haasteren


Deel deze pagina!

Jan van Haasteren Puzzel 'De Ambachtelijke Brouwerij'

Ik heb deze puzzel nog niet gemaakt. Maar heb al wel gehoord dat hij heel populair is! Heb jij hem al wel gemaakt? Geef dan onderaan een review en upload je foto! Het is de puzzel ‘De Ambachtelijke Brouwerij’ – dit is nummer 20065, uitgifte in 2022 op 5 Februari. Dit is de eerste nieuwe puzzel van Jan van Haasteren in 2022. Deze puzzel is getekend door Rob Derks van de Studio Jan van Haasteren. Het is deze puzzel:
rsz_puzzel_nog_niet_gemaakt_-_upload_kleur


Meer over deze puzzel

Deze puzzel is verschenen op 5 Februari 2022. En is ook verkrijgbaar in de 2000 stukjes variant (nummer 20064). De brouwerij die hiervoor is gebruikt ter inspiratie voor Rob Derks is Brouwerij ‘D’n Drul’, te Groesbeek. Dat is niet verrassend, want Rob Derks woont zelf in Nijmegen en dat ligt 10 kilometer verwijderd van Groesbeek. Tevens is het zo dat Rob Derks in 2021 al een paar bier-etiketten heeft getekend en ontworpen voor deze Brouwerij (inmiddels al 5 stuks). Ter voorbeeld heeft Rob voor dit Dark Ale bier het etiket ontworpen en getekend. Ook voor dit ‘Weizen’ bier heeft Rob het etiket ontworpen. Nog eentje dan (en dat is de laatste 🙂 ), ook voor ‘Verrassend Blond – Triple Blond‘ heeft Rob het etiket getekend.

Rob Derks en Nijmegen

Dat de brouwerij in de buurt van Nijmegen ligt en gebruikt is door Rob Derks, dat is niet vreemd. Eerdere puzzels van Rob Derks omvatten ook al veel items vanuit Nijmegen, namelijk:


Rob Derks en zijn woonplaats Nijmegen

Het leuke is, is dat Rob Derks veel inspiratie haalt uit bedrijven en evenementen uit Nijmegen en Omgeving. Ik heb hierover een speciale pagina gemaakt waarin de allemaal staat beschreven. Meer weten? Lees: ‘Rob Derks en Nijmegen‘.


Brouwerij 'D'n Drul' te Groesbeek

Wat voor een Brouwerij is dit in Groesbeek? Ik heb de beschrijving van hun website gekopieerd:
“Te midden van een glooiend landschap, vlakbij de Duitse grens, ligt Groesbeek, een dorp waar het Bourgondische leven wordt bejubeld. Vanuit ons brouwerij willen wij Groesbeek, Nederland en de rest van de wereld kennis laten maken met het beste wat onze brouwerij te bieden heeft. Daarom hebben wij de afgelopen jaren geïnvesteerd in professioneel brouwmateriaal en kennis. Wijs geworden in de speciaalbieren arena, doen wij ons eigen ding. Wij trekken ons eigen spoor. Geen fratsen, geen buitenkant, maar kwaliteit en vakmanschap. We weten waar we voor staan: een eerlijke, eigenzinnige en stevige brouwerij, waar mooie bieren ontwikkeld en gebrouwen worden. Bij een echt en eerlijk product hoort ook echt en eerlijk ondernemerschap. Goede spullen gebruiken en bewust omgaan met mens en milieu. Maar ook samenwerken met het werkbedrijf van Pluryn, om plek te bieden aan mensen die daarmee een zinvolle dagbesteding vinden. Mooie bieren maken, met passie en gevoel. En die vervolgens optimaal tot hun recht laten komen in ons mooie craftbier glas”Jan van Haasteren ‘De Ambachtelijke Brouwerij’ 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Sikmabolsward.nnl 17,99 (Jan 2022) Nu kopen
Bonjourtoys.nl 16,95 (Jan 2022) Nu kopen

Jan van Haasteren ‘De Ambachtelijke Brouwerij’ 1000 stukjes - Specificaties

EAN Onbekend
Puzzel nummer 20065
Soort Product Legpuzzel
Puzzel thema Cartoon
Aantal stukjes 1000
Keurmerk CE
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Type puzzel Legpuzzel
Merk Jumbo
Kleur Divers
Materiaal Karton
Leeftijd Vanaf 10 jaar

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deel deze pagina!