Jan van Haasteren puzzels bij Blokker


Het leuke op de Blokker website is, is dat ze ook aankondigingen hebben wanneer de nieuwste Jan van Haasteren puzzels verschijnen. Handig natuurlijk, dan ga je die wellicht bij hen bestellen 🙂 . Ze hebben ook een tickertape die aftelt het aantal dagen, uren, minuten en seconden voordat de nieuwste puzzel verschijnt.

Welke puzzels zijn er nu te koop?

Ook bij de Blokker kun je de Jan van Haasteren Puzzels kopen, echter Blokker heeft ze niet allemaal. Op dit moment (Maart 2020) verkoopt Blokker zo’n 20 puzzels van de ruim 600 Jan van Haasteren puzzels. 600 lijkt veel, maar hierbij horen ook de puzzels die hetzelfde zijn, maar in bijvoorbeeld EN 1000 stukjes EN 3000 stukjes zijn uitgegeven.
In verhouding verkoopt Blokker dus heel weinig puzzels. Voordeel is wel dat je ze online kunt bestellen. Prijzen van de 1000 stukjes puzzels variëren van de 16 euro tot wel 42 euro (!). Deze zag ik echter een dag later niet meer staan:
blokker_puzzel_jan_van_haasteren_43_euro

Echter, deze legpuzzels worden lang niet allemaal door Blokker zelf verkocht, andere aanbieders mogen producten verkopen via blokker.nl. Ter voorbeeld in onderstaande afbeelding, waar je 1 puzzel kunt afhalen in een Blokker winkel, en de andere twee worden via blokker.nl verkocht door andere aanbieders:
jan-van-haasteren-puzzels-blokker
Blokker heeft nog wel € 5,95 extra aan verzendkosten. Houd daar rekening mee. Je kunt alle puzzels van Jan van Haasteren op Blokker.nl bestellen.

Op zoek naar aanbiedingen of goedkopere JvH puzzels?

Je moet goed kijken of je niet een erg dure puzzel koopt. Tweedehands kost een puzzel ongeveer 10 euro, gemiddeld. Tenzij je natuurlijk niet tweedehands wilt. Dan moet je zeker een andere keuze maken. Je kunt ook kiezen voor de aanbiedingen. Wat hiervoor de mogelijkheden zijn, heb ik beschreven op ‘Jan van Haasteren aanbiedingen‘.

Blokker bestaat 125 jaar: een Jan van Haasteren puzzel!

Speciaal ter ere van het 125 jarig bestaan van Blokker verschijnt er op 25 april 2021 een speciale puzzel genaamd ‘Blokker 125 jaar’, getekend door Dick Heins van de Jan van Haasteren studio. Op 25 april 2021 bestaat Blokker namelijk precies 125 jaar, ze zijn opgericht op 25 april 1896. Deze puzzel heeft het nummer 81862. Lees alles over de puzzel ‘Jan van Haasteren Blokker 125 jaar