Jan van Haasteren ‘Blokker 125 Jaar’ 1000 stukjes

Jan van Haasteren


Deel deze pagina!

Jan van Haasteren Puzzel 'Blokker 125 Jaar'

Ik heb deze puzzel nog niet gemaakt. Maar heb al wel gehoord dat hij heel populair is! Heb jij hem al wel gemaakt? Geef dan onderaan een review en upload je foto! Het is de puzzel ‘Blokker 125 Jaar’ – dit is nummer 81862, uitgifte in 2021 op 25 april, want dan bestaat Blokker 125 Jaar. Deze puzzel is getekend door Dick Heins van de Studio Jan van Haasteren. Het is deze puzzel:
jan-van-haasteren-blokker-125-jaar-puzzel-1000-stukjes

Verder nog over deze puzzel

– Deze puzzel wordt alleen in de Blokker winkels of via de Blokker website verkocht
– Deze puzzel is niet verkrijgbaar in België, omdat daar geen Blokker winkels zijn, daar zijn de Jan van Haasteren fans dus teleurgesteld.
– Deze puzzel werd al bekend circa 10 april 2021, toen hadden sommige mensen hem al in bezit, terwijl hij pas vanaf 25 april officieel mag worden verkocht via de Blokker winkels. Vaak gaat zoiets echter niet goed, omdat sommige filialen de puzzel al in hun bezit hebben, ruim voor de verkoop datum en deze puzzel dan toch al in de schappen gaan leggen. Dan gebeurt het zelfs dat deze puzzels al voor de verkoopdatum verkocht worden en de kassa de prijs nog niet kan geven. Toch is er dan al verkoop.

Blokker bestaat 125 Jaar!

Deze puzzel is een speciale editie, omdat Blokker is opgericht op 25 april 1896 te Hoorn, en dan bestaat Blokker op 25 April 2021 dus 125 Jaar!


Deze puzzel valt in de Categorie 'Jubileum' puzzels

Deze puzzel valt in de Categorie ‘Jubileum puzzels’ van Jan van Haasteren. Deze puzzels zijn allemaal uitgekomen ter ere van het bestaan van een organisatie of samenwerking voor een x-aantal jaar. Wil je precies weten welke jubileum puzzels er allemaal zijn?
Bekijk alle jubileum puzzels in 1 overzicht
Bekijk een beschrijving van alle jubileum puzzels in 1 overzichtJan van Haasteren ‘Blokker 125 Jaar’ 1000 stukjes - waar te koop?

Aanbieder Prijs Naar website
Blokker.nl 15,00 (Sep 2021) Nu kopen

Jan van Haasteren ‘Blokker 125 Jaar’ 1000 stukjes - Specificaties

EAN Onbekend
Puzzel nummer 81862
Soort Product Puzzel

Reviews over deze puzzel

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze puzzel gemaakt? Upload je foto + eventueel tekst

Heb je deze puzzel gemaakt, upload dan je gemaakt puzzel naar ons, inclusief een tekst erbij, hoe je het vond om deze puzzel te maken.

Deel deze pagina!