Jan van Haasteren puzzels aanbiedingen

hoogvliet-aanbieding-jan-van-haasteren-puzzels
Aanbiedingen voor de populaire Jan van Haasteren puzzels zijn er regelmatig. Je kunt ze vinden via:

1. Aanbiedingen via diverse websites

– de bekende ‘marketplaces’ (Facebook of Marktplaats.nl)
Vaak worden de 1000 stukjes puzzels van Jan van Haasteren aangeboden voor 10 euro, als ze er dan nog netjes en compleet uitzien. Soms ietsje goedkoper, en soms wat duurder. Sommige puzzels zijn bijzonder (limited edition) of ouder, dan kan men er meer voor vragen. Of mensen proberen er gewoon meer voor te vragen, werkend binnen het systeem van ‘vraag-en-aanbod’. Echte nieuwe puzzels van Jan van Haasteren van 1000 stukjes kosten normaliter 16 euro.
Je kunt het beste zoeken op marktplaats of via Facebook marketplace. Daar vind je regelmatig puzzels van Jan van Haasteren die in perfecte staat zijn en ter verkoop worden aangeboden. Vraag het voor de zekerheid nog wel even of ze echt in perfecte staat zijn, en vraag ook voor de zekerheid of er nog stukjes missen. Echter: mensen beloven ook wel eens dat er geen stukjes missen, en dan blijkt dat er achteraf wel stukjes missen. Wees dus gezond alert als je koopt via een van de online marktplaatsen.

– via (privé) Facebook groepen
Een aanrader uit eigen ervaring is de Facebookgroep ‘Jan van Haasteren puzzels ruil,verkoop en gezocht groep Nederland.’. Dit is wel een privé groep, je moet je hiervoor aanmelden en worden toegelaten.
Facebook-groep-jan-van-haasteren
Ook via de Facebook groep ‘I’m a fan of Jan Van Haasteren!‘ blijf je prima op de hoogte vaan aankomende aanbiedingen.

– via diverse kortings websites
Bijvoorbeeld: Toychamp.nl, Bigbazar.eu, Aldoor.nl (groot overzicht met diverse aanbieders), Aanbiedingen op de Jan van Haasteren website zelf, via Spydeals.nl

2. Aanbiedingen in diverse winkels

Mocht je toch bij een winkel willen proberen, we weten dat de volgende winkels (regelmatig) aanbiedingen of kortingen op de legpuzzels van Jan van Haasteren hebben:

  • Kruidvat
  • Trekpleister: heeft ook regelmatig aanbiedingen voor de JvH puzzels, volg continu wat er in hun folders met aanbiedingen staat. Ter voorbeeld:
    aanbieding_trekpleister
  • Bruna
  • Hoogvliet aanbiedingen. Bijvoorbeeld:
    hoogvliet-aanbieding-jan-van-haasteren-puzzels