Fotopuzzel Primera 1000 stukjes

Bij de Primera kun je online diverse fotopuzzels laten maken. Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Fotopuzzel laten maken van
  • Fotopuzzel laten maken van 30 stukjes
  • Fotopuzzel laten maken van 120 stukjes
  • Fotopuzzel laten maken van 500 stukjes
  • Fotopuzzel laten maken van 1000 stukjes

primera-fotopuzzel-1000-stukjes

Aangezien ik op deze website alle puzzels van 1000 stukjes laat zien, heb ik online bij de Primera een fotopuzzel gemaakt van 1000 stukjes. Het was mij niet geheel duidelijk op de website van Primera of mijn foto ook op de voorkant van de doos zou staan, waarin de puzzel wordt geleverd. Er staat namelijk op hun website “De puzzel wordt standaard geleverd met de voorbeeldafbeelding”. Ik heb deze vraag toen even gesteld aan hun klantenservice en het blijkt dat: “de puzzel wordt in een zak geleverd en deze puzzel zit in een verzenddoos.” Dat was de reply van de Klantenservice.

Deel deze pagina!

Fotopuzzel Primera levertijd

De levertijd van de Primera puzzel lijkt razendsnel te zijn. Namelijk ‘Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis’. Ik ben heel benieuwd of we dat gaan halen, we gaan het zien.


Fotopuzzel Primera verzendkosten

De verzendkosten blijven heel lang onbekend als je de fotopuzzel wilt gaan bestellen via hun website. Pas helemaal aan het eind van je bestelproces worden deze kosten bekend, en dat zijn de volgende:

  • Online bestellen en laten bezorgen: 4,95 euro
  • Online bestellen en Afhalen in winkel kost 1,95

Ik ben nog wel een beetje verbaasd dat er verzendkosten worden berekend bij ‘afhalen in de winkel’? Houd er dus rekening mee, dat die kosten er overheen komen.


Fotopuzzel Primera korting

Ik heb nergens iets kunnen vinden over kortingscodes of speciale aanbiedingen bij Primera. Ik ben bang dat het item ‘korting’ hier niet an de orde is.


Fotopuzzel Primera review

Ik heb deze fotopuzzel zelf besteld, en je kunt de volgende video bekijken hoe dat werkt:
VIDEO

Het maken en bestellen van een fotopuzzel bij Primera is nog even een uitzoekwerkje. Bereid je wel even goed voor, zodat je alvast een foto hebt gemaakt en gedownload op je laptop / computer / mobieltje.
Je komt in de online omgeving van de Primera, waarbij je diverse keuzes hebt. Je hebt links bovenaan 3 tabbladen met de namen: ‘Ontwerp’, ‘Foto’ en ‘Tekst’.
Op zich zijn alle keuzes heel mooi, maar dit betekent ook meteen meer opties dat je meer tijd bent om allerlei keuzes te maken en dat je meer tijd kwijt bent om uit te vogelen hoe het allemaal werkt. Elk voordeel heet zijn nadeel zou ik zeggen. Deze vele keuze mogelijkheden zal de ene persoon fijn vinden en de ander juist niet. Ik vond dat er wat teveel mogelijkheden waren.
Bij de te kiezen designs heb je de keuze uit allerlei verschillende designs die Primera aanbiedt. Je kunt niet alleen echte fotopuzzels maken, maar er zijn ook mogelijkheden om 1 of meerdere foto’s op een kant en klaar design te plakken. En er dan vervolgens nog weer op maat teksten in te plakken. Bij de Designs heb je de keuze uit:
– Collage
– Jubileum
– Kerst
– Moederdag
– Opa
– Sorry
– Vaderdag
– Zomer
Bij ‘Kerst’ bijvoorbeeld kun je deze optie kiezen:
rsz_1primera-fotopuzzel-1000-stukjes-kerst
Ik vind dit soort opties zelf niet zo mooi, maar mocht er een design bij zitten wat je leuk vindt dan is dat natuurlijk perfect.Je kunt echter ook voor de ‘simpelste optie kiezen en dat is het ‘alleen foto’ design:
primera-fotopuzzel-1000-stukjes-alleen-foto
Zoals je ziet kun je in het vakje daarnaast nog kiezen voor het toevoegen van tekst. Ook bij het toevoegen van je tekst krijg je best veel opties, zoals bijvoorbeeld: Achtergrondkleur, grootte, lettertype, kantelen, centreren of links/rechts uitlijnen.


Plus- en minpunten Primera Fotopuzzel 1000 stukjes?

Plus:

  • Ontzettend veel keuze mogelijkheden bij het ontwerpen van je fotopuzzel (teksten, meerdere foto’s)
  • Grote keuze uit een aantal standaard designs

Min:


Over deze aanbieder

Item
Materiaal Super stevige kartonmix
Aantal stukjes 1000
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Afmeting 68 centimeter breed en 44 centimeter hoog
Voorbeeldfoto op doos? Nee
Verzendkosten 4,95. Afhalen in winkel kost 1,95
Levertijd Voor 16:00 uur besteld. morgen in huis

Waar kan ik kopen?

Aanbieder Prijs Naar website
Primera.nl 34,95 (Okt. 2020) Nu kopen

Reviews

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Plaats een review

Puzzel 1000 stukjes
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deel deze pagina!