Contact

Houd je ook van puzzelen? Regelmatig een puzzel maken of een legpuzzel leggen op een hele regenachtige dag of op een mooie zonnige dag ๐Ÿ™‚ ?

Ik ben Gerben van Wijngaarden, in mijn vrije tijd een fervent puzzelaar. Ik laat hier allerlei video’s en foto’s zien van dingen die ik leuk vind aan puzzels of die mij opvallen. Met name de Jan van Haasteren puzzels zijn een van mijn favoriete. Ik beschrijf wat ik zelf ervaren heb als ik een puzzel maakte. Ik hoop dat jullie ook de door jullie gemaakte puzzels uploaden of een review hiervan geven. Ik vind het een heerlijk tijdverdrijf na een drukke werkdag, om dan even tot rust te komen. Soms is het een soort ZEN-beoefening.

Ik zoek alles voor deze website zelf op, ten faveure van andere puzzelaars, ter inspiratie of gewoon om te helpen. Ik krijg soms een kleine commissie als er via mijn website een puzzel op een andere website wordt gekocht; bij sommige aanbieders is dat het geval. Maar ik kan je zeggen deze website kost me veel meer in euros’ dan dat hij oplevert. Maar hij geeft me een opbrengst die ik veel belangrijker vind, namelijk de opbrengst in plezier van puzzelen en dingen zelf maken – zoals instructies of Youtube video’s.


Vragen of een tip voor een puzzel?


Wil jij mij mailen met vragen of mij tippen over een puzzel die ik moet toevoegen aan deze website?
Stuur dan een mailtje naar contact@puzzel-1000-stukjes.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 14:00

Zondag: Gesloten

Bij vragen, contact of opmerkingen

Gerben van Wijngaarden
Hoekstraat 1
7963 AE Ruinen